Sloučení dvě náplasti antény

S

shadow_khan

Guest
Zdravím všechny,

Teď jsem uvízl ve svém projektu, tak jsem opravdu naději mi někdo mohl dát nějaký návrh.
Problém je, chci se připojit / sloučit dvě opravy antén, které působí v různých frekvence pomocí jediného krmiva k získání dvojího frequancy antény.
Na první dvě antény je práce v přijatelný parametr samostatně, ale když tyto dvě antény se mergerd, vlastnosti se změnily.

Takže to, co jsem mohl udělat, aby bylo úspěšné duální frekvence antény.
Vím, že je problém vzájemné spoje mezi dvěma náplast, tak co bych měl udělat, aby anténa funguje na obou frekvencích.

Opravdu si toho vážím Vaší pomoci.

Díky.

Může u dát trochu informací Abt projekt ur?

Vlastně fúzující 2 antény bt boční straně není obecně přijatelný.Takže pokud můžete dát u výsledného požadavek thn mohu hlp u.

shadow_khan napsal:

Zdravím všechny,Teď jsem uvízl ve svém projektu, tak jsem opravdu naději mi někdo mohl dát nějaký návrh.

Problém je, chci se připojit / sloučit dvě opravy antén, které působí v různých frekvence pomocí jediného krmiva k získání dvojího frequancy antény.

Na první dvě antény je práce v přijatelný parametr samostatně, ale když tyto dvě antény se mergerd, vlastnosti se změnily.Takže to, co jsem mohl udělat, aby bylo úspěšné duální frekvence antény.

Vím, že je problém vzájemné spoje mezi dvěma náplast, tak co bych měl udělat, aby anténa funguje na obou frekvencích.Opravdu si toho vážím Vaší pomoci.Díky.

Thanx mainak001,

OK, dvě náplasti je vytištěna ve stejné vrstvě.
A není na straně druhé, ale více než uvnitř, protože první antény pro vyšší frekvence je čtverec antény, a pro nižší frekvence je vytištěna prsten anténu.Nejprve jsem chtěl krmiva pomocí dvojice krmiv microstrip řádek pod oběma patchs.Požadavek je dobrá shoda v obou frequencie.

Tak, jak mohu učinit somekind z "izolace / bariér" mezi oběma náplastí, takže jedna oprava nebude (nebo pouze malé) zasahovat do jiné opravy.mainak001 napsal:

Může u dát trochu informací Abt projekt ur?Vlastně fúzující 2 antény bt boční straně není obecně přijatelný.
Takže pokud můžete dát u výsledného požadavek thn mohu hlp u.

Myslím, že bychom měli využít některých tištěných diplexer obvodu mezi těmito dvěma anténami.

By měla být nejméně 20 dB izolaci mezi anténami (zpravidla na palec).
Tímto způsobem budou chovat nezávisle a lze je vyladěn zvlášť pro každou frekvenci.

Můžete použít dvě cirular slot antény a pást spolu.Doufám, že by to fungovat.

Ahoj, dhalbo:

Myslím, že existují dva možné důvody, které ovlivňují vaše návrhy:

1.Zde jsou některé silné spoje mezi 2 a 2 patche patche ovlivňují navzájem.Pokud je vzdálenost mezi 2 záplaty není příliš malá, spoje nesmějí být velmi silný změnit představení dvou antén podstatně.

2.Impedance na chování jednoho anténou ovlivňuje způsob porovnání s ostatními anténu.Myslím, že to je docela pravděpodobné, musí být důvod.Důvod je následující:
Máte antény A pracuje dokonale na frekvenci s F_a Za = 50 ohmů a antény B pracuje dokonale na frekvenci F_b s Zb = 50 ohmů.Pokud derivační pohromadě,
uvidíte impedance připojené antény, které mají být:

Zab = 50 * Zb_at_F_a / (50 Zb_at_F_a) na F_a

V | Zb_at_F_a | nemusí být mnohem větší, než 50-ohmy.V tomto případě se Zab může být mnohem odlišný od 50-ohmech a nemáte dobrý zápas na F_a.Například, pokud Zb_at_F_a = 0, Zab = 0 a to je špatné sladění na F_a.

Pozdravy,

Myslím, že když u umístěte náplast uvnitř ea obdélníkové prsten a nalézt spojovací pás mezi obdélníkové prsten a náplasti.Spojovací pásky lze použít k rozčilit jim přes 50 - koaxiální kabel.Tato navržená anténa může být postaven na dva-vrstva (FR4 a vzduch) substrátu. Thesea antény je možné použít v 2.4-a 5.2-GHz.

ucan viz také dokument.Může to být hlp

www.freepatentsonline.com/6836247.html

Ahoj Jian,

Díky moc za vaše podrobné vysvětlení.

Za
1. důvodu jsem thinked o ní a snažil se, aby vzdálenost daleko je to možné, ale zdá se nedává lepší výsledky.Tím, mimochodem, víte, jak se vypočítá minimální vzdálenost tak silný spoj nebude dochází?

Za
2. důvodu, že jste dát lepší vysvětlení, co je kříž v mé mysli.
Jo, myslím, když tyto dvě záplaty se combinen dohromady, pak dojde ke změně ve vstupní impedance, uvedl souběžně.

Jak jste řekl v rovnici, takže bych měl brát ohled na impedanci jedné frekvenci, od ostatních frekvence hlediska.Jak jsem mohl počítat, že?
Problém je v Používám blízkosti spoje krmivo, které poukazují na podobě vstupní impedance by měla počítat.

Máte sugesstion, jak bych mohl dostat dobré shody pro obě záplaty?
Pokud budeme mít
2. možné příčiny jako problém, potom impedance transformátoru může být odpověď?Jian napsal:

Ahoj, dhalbo:Myslím, že existují dva možné důvody, které ovlivňují vaše návrhy:1.
Zde jsou některé silné spoje mezi 2 a 2 patche patche ovlivňují navzájem.
Pokud je vzdálenost mezi 2 záplaty není příliš malá, spoje nesmějí být velmi silný změnit představení dvou antén podstatně.2.
Impedance na chování jednoho anténou ovlivňuje způsob porovnání s ostatními anténu.
Myslím, že to je docela pravděpodobné, musí být důvod.
Důvod je následující: Máte antény A pracuje dokonale na frekvenci s F_a Za = 50 ohmů a antény B pracuje dokonale na frekvenci F_b s Zb = 50 ohmů.
Pokud derivační pohromadě, uvidíte impedance připojené antény, které mají být:Zab = 50 * Zb_at_F_a / (50 Zb_at_F_a) na F_aV | Zb_at_F_a | nemusí být mnohem větší, než 50-ohmy.
V tomto případě se Zab může být mnohem odlišný od 50-ohmech a nemáte dobrý zápas na F_a.
Například, pokud Zb_at_F_a = 0, Zab = 0 a to je špatné sladění na F_a.Pozdravy,

Zajímavé diskusi,

přesto je somthing vynechal:

jaké jsou kmitočty?Mach příliš blízko frekvencí SRE těžké být začleněny do jednotné struktury stále zachování dobré izolaci.

Už jste zkontrolovat chladič proerties když jen jeden elment je vzrušená?Mám na mysli, když sloučit náplast a prsten jste si jisti, že kruh a opravy jsou stále pracuje správně, alespoň pokud zvlášť vzrušený?

mohl byste poskytnout skica vás strukturu?

bye, bye

Ahoj, Shadow Khan:

Pokud budete kombinovat 2 antény spolu a chcete jim nemůže být intefering s sebou, budete se snažit dělat tyto ať jste posunovací nich společně, nebo pomocí vázanou krmiva:

1.Ty by se měli vyvarovat jakékoliv silné coupiling mezi 2 antény.
2.Předpokládejme, že jste si anténu na frekvenci Fa A a B na kmitočtu antény Fb.Ty by měly učinit A má velmi velkou vstupní impedanci na Fb a B má velmi velkou vstupní impedanci na Fa.Potom, když derivační pohromadě, budete mít téměř stejné dobrého kongruence na A a B na Fa Fb.