SMD části tabulky potřebné kódy

P

Pavka

Guest
Kde najdu kódové označení příručku pro SMD součástek diskrétní (tranzistory a diody)? Jaký je typ těchto tranzistorů (SOT23 balení): W1P (NPN), W2F (PNP) 12W (MOSFET), W2T (Zenerova dioda)?

Zdá se, že skutečné džungle, byl jsem kopání v některých databooks Philips a já jsem mohl jen najít: W1P je (nebo může být) BFT92 v SOT23 balíčku. Jeden dolů, tři jít. Dalo by se také podívat zde: http://matthieu.benoit.free.fr/cross/bas.htm A najdete mnohem více, pokud budete hledat smd značení. on1aag.

SMD 12W části kódy pomoci. Vážení friens prosím pomozte "12W" (MOSFET, SOT23 balíček), části kódu a pinout. Děkuji

Mám dva SOT23 části s tímto označením: B3P1T B2Q5T Máte ponětí, co tato zařízení jsou? Děkujeme vám.

Ahoj, já jsem hledal "A35". to je dioda, ale i couldnt najít hodnocení. jde.

[Quote = Pavka] Kde najdu kódové označení příručku pro SMD součástek diskrétní (tranzistory a diody)? Jaký je typ těchto tranzistorů (SOT23 balení): W1P (NPN), W2F (PNP) 12W (MOSFET), W2T (Zenerova dioda) [/quote] Ahoj Pavka jste se snažil při pohledu na webových stránkách výrobců pro kódy?. Někdy se zobrazí seznam součástí žádné např. poslední 4 číslice tranzistoru. Doufám, že to pomůže.

W1P PMBT2222A SOT23 NPN spínacích tranzistorů ... PHI W2F PMBT2907A SOT23 PNP tranzistorů ... PHI David já jsem jeden z EDAboard! david@smdok.com http://www.smdok.com ---------------------- ----- nabízíme check-markingcode, PCB-COPY, Chip-dešifrování provozu jsme poskytující vyhledávání servis smdcodes (také známý jako markingcode, horní ochranné známky, označení na obalu a označení). Naše databáze incluses kódy tranzistorů, diod, televizory, tyristory, ICS, apod. Budete překvapeni kód mnoho komponent dip 'a mnoho SMD kódy těžko k nalezení na internetu nebo kdekoliv jinde. Zprávou je, že databáze je množství seskupení se ze dne na den. Nomatter snadné kód nebo potíže kód, vše, co potřebujete udělat, je vstupní kódy a hledat místo sbírání každý den. Proč? Protože jsme, váš podpůrný tým je na tom, že pro vás. ---------------------------

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back