SMPS Transformer otázka

A

alexan

Guest
Ahoj jsem hoblování navrhnout dopředu off-line přepínání napájení pomocí UC3842 s následující hodnocení: Vstup: 100-240V výstupy: 12V 3A 5V 250mA Problém je, že transformátory k dispozici na místním trhu nemají uvedeny specifikace ( materiál jádra ... atd.) jsou typu E ferit to je všechno, co vím tak je to možné udělat design, aniž by věděl transformátoru specifikace například tím, že se snaží různých frekvenčních rozsahů a jinde. PS: Já budu používat tento SMPS v obvodu inteligentní nabíječka NiMH pomocí mikrokontroléru Díky předem Alexan

Můžete to udělat design založený na typické třídy feritu, jako 3C85, z FERROXCUBE. Pokud se chystáte provozovat to na 100 kHz nebo tak, myslím, že nebudete mít žádné problémy. Udržet tok swing nízká a budete v pohodě, i když skutečný ferit nemusí být tak dobré. Ale pokud transformátory zdát relativně nová, pak je těžké si představit, že feritu používá v nich je chudší než 3C85.

Ahoj, já jsem projektování SMPS napájení pro výstup 5V/1A. může někdo dát specifikací pro transformátor má být použit jako převodový poměr nebo název transformátor má být použit ...

Ahoj jsem hoblování navrhnout dopředu off-line přepínání napájení pomocí UC3842 s následující hodnocení: Vstup: 100-240V výstupy: 12V 3A 5V 250mA Problém je, že transformátory k dispozici na místním trhu don 't mít žádné uvedené specifikace (Core materiálu ... atd) jsou typu E ferit to je všechno, co vím tak je to možné udělat design, aniž by věděl transformátoru specifikace například tím, že se snaží různých frekvenčních rozsahů a jinde. PS: Já budu používat tento SMPS v obvodu inteligentní nabíječka NiMH pomocí mikrokontroléru Díky předem Alexan
Hledáte transformátor pro SMPS může být frustrující, ale pokud víte, kde hledat, pak byste měli být schopni najít něco. Hlavní specifikace, které si vynechal, jsou nasycení vlastnosti, ale pokud můžete zjistit, že pak byste neměli opravdu potřeba se starat o základní materiál nebo tvar. Kde jste hledal tak daleko?

transformátor ... flyback pri 42T * 1 x AWG25 650uH Sec1 6T * 1 x AWG16 Odd2 3T * 1 x AWG25 mezery: 0,4 mm daně: 0,4 fre: 50k jádro EE30 Odd2 3T

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back