Snímač rozhraní ADC port mikro

C

chethankp

Guest
Propojení analogového senzoru mikro ADC port Ahoj, mám nový půdní teplotní čidlo (THERM200) z vegetronix. Snažil jsem se toto rozhraní do mikroprocesoru je ADC port (8051), ale to změní volatge na ADC port, když jsem CONECT tento senzor. Nejdřív jsem si verifed adc tím, že někteří extrenal analogové napětí, bylo to dávat coorect tj. ADC konverze byla správná. Tady mám zkontrolovat volatge kolíku ADC s oyt připojení čidel, jeho dává 3,3. THERM200 senzor výstupy od 0 do 2,4 V a při normální teplotě to dává 1,5 V, když jsem se připojit k mikro to dával na 3,1 i / p ADC port tak ADC konverze je také 3.1. Zde odkaz na výše uvedené snímače [url = http://www.vegetronix.com/Products/THERM200/] Půdní teplotní čidlo sondy [/url] .. pls help. jde chethan proč je to čidlo, které mění volatge?

8051, které regulátor ru používáte? nd ru pomocí externí ADC? pls vidět, že máte důvod společné pro senzor, stejně jako regulátor.

hi. jste opravdu nutné použít 8051?. protože ive pokusil rozhraní analogových snímačů s mikrokontrolérem PIC, který má interní ADC (PIC16F877A). a neměl problémy s ním. Pokud budete mít zájem jsem mohl dát schematický, jakož i kódy, které jsem našel přes internet ..

interní nebo externí nezáleží tady .... viz čidlo výstupní napětí rozsahu a provozní napětí .. Možná je čidlo zatížení port kolík ... Dávejte pozor, abyste nepoškodili ADC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back