Snažím se rozhodnout, nejméně komponent technika k provedení těchto obvodů

R

rush3k

Guest
Jakékoliv nápady nebo návrhy na provedení tohoto v digitální logiku?

Zkuste takto: úsměv: Pokud je to nutné, aby obě situace se může změnit, viz diagram.

Mister_rf Díky za Vaši odpověď. Váš obvod DFF předpokládá, že budeme vždy o cca 4 pulsy? Musel jsem nedokázal poukázat, že jsme se neznámý počet impulsů ... Mám zájem o pochopení toho, jak realizovat pro obě strany. Byl jsem hrál s technikou s SR-zámek ... aretace při náběžné hraně a pak přechod na "vysoké státní", takže na výstupu zůstává vysoká ..., ale to je stále předmětem vyšetřování. Jakékoliv další nápady jsou vítány ... Díky!

To je důvod, proč byste měli vysvětlit podrobně, co chcete. V tomto případě byl tam jen náčrtek se čtyřmi luštěniny a druhý puls s dobou trvání čtyři hodiny, a jste si otázku, jak k jeho provedení, samozřejmě máš odpověď na přesně to. Tak si udělejte čas, kdy budete klást otázky a psát, co chcete, nikdo nemůže odhadnout, jaké jsou vaše skutečné potřeby. S pozdravem Alex

To je důvod, proč byste měli vysvětlit podrobně, co chcete. V tomto případě byl tam jen náčrtek se čtyřmi luštěniny a druhý puls s dobou trvání čtyři hodiny, a jste si otázku, jak k jeho provedení, samozřejmě máš odpověď na přesně to. Tak si udělejte čas, kdy budete klást otázky a psát, co chcete, nikdo nemůže odhadnout, jaké jsou vaše skutečné potřeby. S pozdravem Alex
Rozumím. Děkuju.

Někdy se všechny detaily jsou důležité. : Úsměv: viz přiložený příklad.

Někdy se všechny detaily jsou důležité. : Úsměv:
Ano, jsem nakreslila lepší obraz a popis. To, co jsem se snažil vyjádřit, je, že šířka výstupního impulsu by měla úsek od prvního náběžnou hranu až do posledního sestupnou hranu, jak jsem ukázal na obrázku. Omlouvám se za to, že předložení tohoto lepším způsobem: /