Snažit se vyřešit můj běžecký pás okruhu

• Thread starter Jigar 4 Electronics
  • Start date
J

Jigar 4 Electronics

Guest
Ahoj všichni, já jsem se snaží vyřešit můj běžecký pás obvod, který se KT-PH2 IC v něm + vícevrstvé PCB se zobrazí údaje o LCD. Nevím nic o tom, KT-PH2, nemohl jsem najít ani datasheet toho. Tak napiš teď nejsem schopen zjistit i problém, že obvod. Může někdo navrhnout mi, odkud a jak začít?

KT-PH2 nepřipomíná IC jméno, je to napsané na IC, nebo je to název modulu? Co přesně chceš dělat s tím okruhem, se snažíte opravit, nebo upravit, nebo ...? Alex

Našel jsem v něm PCB mají integrovaný obvod, který má "KT-PH2 0342" na to. Chci zjistit, zda tento obvod pracuje, nebo ne? A za to jsem dát DC napájení, ale nevím, kde bych mohl zjistit VDD a GND tohoto IC. Který mi může pomoci ověřit, že obvod. A nemohl jsem najít v manuálu, takže jak to mám zkontrolovat?

Proč se chcete připojit externí napájecí zdroj, je tam problém s napájením robota, jste to zkontrolovat? Za předpokladu, že budete pro připojení externího napájení, měli byste znát přesný napětí požadavek okruhu a pak se můžete snadno připojit napájení ve stejné souvislosti, že starý zdroj byl připojen. Proč se snažíte najít IC piny napájení, to patří k dokončení okruhu a vy budete muset moc PCB ani jeden čip. Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back