soc setkání, jak zobrazit všechny moduly

K

ksrinivasan

Guest
Ahoj přátelé IAM pracuje na kadenci soc 8,1 setkání po syntéze IAM import Můj netlist společně s SDC, a. IO soubor a LEF soubor. IAM vidět jádro spolu s polštářky io na pravé straně jádra, IAM vidět pouze 3 moduly. Tyto 3 moduly obsahují zbytek modulů můj návrh Moje otázka je, jak vidím, všechny moduly bez seskupení pod 3 hlavní moduly Díky předem

"Shift + g 'oddělit hlavních modulů do co kdy v hierarchii, které potřebujete" g "přeskupit znovu prozkoumat více o modulech, které jsou ve své konstrukci použít konstrukci prohlížeč, který je přítomen v menu Pokud to není odpověď si otázku, lepší si místo obraz toho, co vidíte, pak vám mohu pomoci u lépe

Ahoj, já právě uzavřený soubor s obrázkem mám dva moduly po stisknutí Ctrl + Shift + G Mám tři moduly při stisku Ctrl + G, když jsem dokončit umístění, plánek a trasy IAM možnost vidět všechny 31 modulů v jádře na ASIC Moje otázka je, jak vidět všechny 31 modulů při netlist fázi dovozu

Já jsem opravdu nemohl sledovat, co by mohlo být skutečně problém, ale vzpomínám si, jsem se potýká s několika problémy, jako je tento, kdy jsem používal verzi 5, a dále, podívejte se na verzi, kterou používáte, a pokusu o upgrade, pokud možno-li dosud nejsou schopni vidět, pak se lépe prozkoumat, co se designu prohlížeče do doby někdo Odpovědět na tento příspěvek

jako natryx řekl při importu netlist, změna Plánek zobrazení vyberte modul, použijte "G" pro hierDown a "g" pro hierUp procházet hierarchii

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back