SoC Setkání uspořádání export problém: někdo zná soubor map streamout?

W

wandola

Guest
Navrhl jsem digitální blok obvodu rozložení setkání soc. Snažil jsem se export do souboru rozvržení GDSII. Potom jsem se importovat do GDS virtuózní kadence spojit se svým analogovým uspořádání. Mám nějaké problémy s Setkání rozložení vývozu. Streamout.map Soubor je generován setkání software. Ale vrstva číslo není uzavřeno s počtem poskytovaných slévárny. Co jsem udělal, je změnit číslo na správné číslo, které je dáno slévárny map soubor. Soubor map slévárny je dán PDK. Nicméně jsem ještě několik parametrů neznámé. Viz přiložený obrázek. Poslední tři parametry se nenacházejí ve slévárně map soubor. Takže čísla se nemění. Jako výsledky, vytvořený GDS soubor není kompletní. Ví někdo, tyto parametry? Může mi někdo pomoct s tím? Pracoval jsem na dva týdny ... tisíceré díky ....

Ahoj, nejsem expert. Ale proč nepoužíváte slévárny map soubor generovat GDSII soubor Encounter pomocí příkazu streamout-f? Díky. Hairo

Člověče, už jsem se snažil exportovat soubor GDSII se souborem map slévárny. Ale to nefungovalo. Když jsem to udělal, moje setkání SW a příkazového okna prostě zmizel, stejně jako zmizel z obrazovky ...

Wandola, je speciální soubor, který můžete vytvořit tzv. map cds2gds souboru. Vrstva GDS seznam by měl být definován svým prodejcem. CDS je zkratka pro rytmus formátu konstrukčních systémů, které obvykle používá jiný systém mapování, než dodavatel technologie používá. Vytvořením této cds2gds soubor, který lze úspěšně importovat a exportovat vrstvy informací mezi GDS pro slévárny a CD pro použití s ​​kadencí nástroje. Základní formát je: Foundry_Layer_Name (tedy M1), kategorie (tj. výkres) Foundry_Layer_Number (tj. 15) Cadence_Layer_Number (tj. 0), tj. čerpání M1 15 0 26 1 M2, kterým tak dále a tak dále. Prosím, dejte mi vědět, jestli to pomůže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back