soft-decision dekódování

E

eltonjohn

Guest
Jakýkoli subjekt nemá zkušenosti s měkkou dekódování?
Já jsem se snaží realizovat "Spolehlivost Matrix" pro pozdější použití s Koetter Vardy algoritmus, který má být použit jako front end k Guruswami-Súdán Reede Šalamounovými Decoder.

Nazdar,
Jsem udělal minulý rok, kdy jsem pracoval na KV algoritmus tak jsem vám pomohou, pokud budete i nadále potřebovat ...

Ahoj jsem prošla spoustu dokumentů. Jsem dělat algebraicke soft dekódování. I'm snaží implementovat VLSI techniky v DSP. Mám projekt a já byla uložena Analog Devices DSP, které jsou velmi pomalé až 50 mips. Takže jakýmkoli způsobem, který může snížit i algoritmus režie je vítána. Jsem v procesu pomocí reencoding i mnohočetnost assigment pomocí BGMD.I napsal spolehlivost matice program. Využitím Gaussova PDF. Ale myslím, že LLR (log pravděpodobnost ratio) funkce bude fungovat mnohem jednodušší. Jste udělal, že některý z.I'm plánuje pravděpodobně používat Nielsen interoplation algoritmus.
Jakékoliv připomínky jsou vítány ..
pozdravy

Nazdar,
s takovou DSP je Koetter-Vardy algoritmus je opravdovou výzvou!
Když jsem práci na ní jsem provést spolehlivost Matrix s gaussův PDF, jak je prováděno autorů.Poté, co jsem použil Koetter Algoritmus pro Interpolace a Roth Ruckenstein algoritmus faktorizace.
Jen za to, že určitě, jste povinni použili KV algoritmus?
Neexistuje jiný soft rozhodnutí dekódování pro RS kódy, které je lepší z hlediska výkonnosti.Je algoritmus navržený Jiang a Narayanan.
Jsou navržena pro použití Víra Množitelský a úpravu parity matricových RS kódy.Je to mnohem lepší než KV algoritmus.Složitost je stále důležité, ale myslím,
že je mnohem jednodušší, než snížit pomocí KV.
BR.

HI znovu

Díky za odpověď .. jsem dokončil reencoding část pomocí mazáno pouze dekodér a škálování. Zjistil jsem, že existuje způsob, jak accelarate Galois aritmetickými pomocí Zach logaritmy.I napsal Koetter interpolátor.Ale myslím, že i se bude snažit provést Nielsen interpolátor.Papíru, který jste navrhl, myslím, že jsem si to. Ale i třeba zavést postupy, které byly alespoň pár let. Existuje mnoho navrhla nové přístupy, ale nevím, jak to proveditelné jsou.Některé dokumenty jsou příliš krátké na vysvětlení.

Budu chtít vědět, jestli existuje způsob, jak vypočítat relaibility o přijatých symbolů s LLRs (log pravděpodobnost poměry). Spolehlivost pro příjem bitů je úměrná hodnotě přijatého bit.Ale jak vypočítat spolehlivost symbol z těchto?

Předpokládáme, že odlišení je BPSK a přenos přes AWGN,
yhe LLR na GF (2 ^ q) je pak definována takto:

\ sum_ (i = 1) ^ (q)Kód:

2 * y_i / sigma ^

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back