Software pro Altivar 16 VFD (Telemecanique / na druhou)?

H

hobbymat

Guest
Dobrý den všem VFD lidi, hledám software pro programování Telemecanique / Squared Altivar 16 VFD (variabilní frekvenčního měniče). To nejsou k dispozici žádné další z čtvercový, a jen se softwarem můžu nastavit všechny parametry pohonu. Také programovací kabel Zapojení by bylo velmi hezké, co mají. To je asi (?) Sériový kabel, ale prodejce říkal, že to má nějaký ASIC uvnitř, takže nemá smysl snažit se kopírovat to, podle něj ... Díky předem, Hobbie

hobbymat jsem trochu zmatený. Altivar 16 má malý štítek panelu, kde máte přístup ke všem parametrům, nebo nemá tento panel? Mám software pro 45 a 58, pro 16 Nevím, vždycky jsem tento panel. mají dobrý nejvíce

Altivar 16 může pracovat bez panelu, pokud je disk parametry byly nastaveny na panelu nebo PC kabel (se softwarem). My měniče - pár z nich - nemají panel, takže změna parametrů není možné ... :.. (Myslím, že nejjednodušší způsob, jak by bylo získat software a sériový kabel pinout odněkud, a vybudovat kabelové sám panel bude stát velmi mnoho, i když to není snadné ani najít už Hobbie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back