Software pro ladění Výčet USB

A

alzomor

Guest
Ahoj Hledám SW, aby mi pomohl ladění USB výčet. Píšu FW pro zařízení USB, a mají problémy s sčítacích, musím SW se zobrazí aktuální výčet kroků od místa OS pohledu. Host je WinXP. Salam Hossam Alzomor www.ig.org

[Quote = alzomor] Ahoj Hledám SW, aby mi pomohl ladění USB výčet. Píšu FW pro zařízení USB, a mají problémy s sčítacích, musím SW se zobrazí aktuální výčet kroků od místa OS pohledu. Host je WinXP. Salam Hossam Alzomor www.ig.org [/quote] Ahoj nejsem mistrovství USB, ale tento software může být užitečná jeho tzv. USB stopy jde dk

Po kontrole USB Hi compelet jsem našel tyto údaje snoopypro ze SourceForge je otevřený projekt pro snooping USB zdarma SourceUSB je SW analyzátor protokolu z Sourcequest za 595US $ USBExplorer z Ellisys je HW analyzátor protokolu začíná na $ 1000US Ale který z nich je nejlepší pro můj případ ??!!! Salam Hossam Alzomor www.ig.org [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 7 minutách: [/color] [/size] Dobrý den dk, děkuji. Myslím, že to je dobrý becuse nevyužívá žádné ovladače filtrů, abych mohl zkontrolovat výčet kroků. a je to ovce také pouze 165 $ Ještě jednou díky Salam Hossam Alzomor www.ig.org

Dávám přednost USB Explorer, který poskytuje podrobné informace

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back