Software pro simulaci antény design

B

binhjuventus

Guest
Mám malý projekt na mikropáskové antény design a moje prof mi doporučit ADS pro simulaci, ale je to příliš drahé pro studenta. Zeptal jsem se ho na kopii na vlastní PC, ale on odmítl a doporučil, abych se práci v jeho laboratoři. Chce to čas a chci to udělat projekt v mém domě. Víte, že ADS je bezplatná verze pro vzdělání? nebo jiný free software pro simulaci antény design?

Ahoj příteli Navrhuji, abyste si HFSS.Its velmi vhodné pro všechny typy antén HF, speciálně microstrips, hrons a patch antény. U mohou také získat plný průvodce spolu s software.Its ne mnohem levnější. Zkuste ansoft.com im jistý, že u najde to perfektní. s pozdravem ali

Následující software se používá pro simulaci antény a design: 1-CST mikrovlnné studio 2-superNEC (věřím, že existuje freeware kopii svého programu) 3-4-HFSS Zéland SuperNEC a CST obsahují různé typy antén hotových uvnitř nich.

se můžete obrátit na www.zeland.com a stáhnout Zéland V12 pak pracovat se softwarem Zéland. software Zéland simulované mikropáskového anténa. Také jsem ADS2005. jestli chcete, bude i upload pro vás.

Ahoj Nazanin, pokud je to možné, mohl byste prosím nahrát tento software? Protože vidím, že na mém místě, lidé dávají přednost ADS nejvíce, takže chci seznámit s tímto softwarem. O o l * i * c * e * n * c * e, může jej poslat přes můj e-mail: haibinhle@hotmail.fr (Zdá se, že toto fórum nechce zveřejnit unlicenced software: D) Děkuji předem!

Vím, že mikrovlnné studio z CST by mohly být poskytnuty k vám zdarma zkušební dobu 3 měsíců. Obraťte se na společnost přímo a říct jim, že jste univerzitě / vzdělávací ústav. Oni normálně nabízejí slevy pro takové příležitosti. To je, jak jsem se dozvěděl o CST, když jsem byl student. Uvědomil jsem si, že software je velmi efektivní (ideální pro 3D simulace), zejména pro záření (anténa) konstrukce, a moje univerzita rozhodla vyplatit peníze, tak jsem ji použít pro výzkum. Na vrcholu tohoto poplatku za software je opravdu velmi rozumně účtovány, za výkon, který se vám nabízí. Samozřejmě existuje mnoho dalších simulace balíčků můžete použít i vyzkoušet. Ale cituji, co jsem použil v minulosti, a dal mi uspokojivé a spolehlivé výsledky. Hodně štěstí!

[Quote = cplia] vím, že mikrovlnné studio z CST by mohly být poskytnuty k vám zdarma zkušební dobu 3 měsíců. Obraťte se na společnost přímo a říct jim, že jste univerzitě / vzdělávací ústav. Oni normálně nabízejí slevy pro takové příležitosti. To je, jak jsem se dozvěděl o CST, když jsem byl student. Uvědomil jsem si, že software je velmi efektivní (ideální pro 3D simulace), zejména pro záření (anténa) konstrukce, a moje univerzita rozhodla vyplatit peníze, tak jsem ji použít pro výzkum. Na vrcholu tohoto poplatku za software je opravdu velmi rozumně účtovány, za výkon, který se vám nabízí. Samozřejmě existuje mnoho dalších simulace balíčků můžete použít i vyzkoušet. Ale cituji, co jsem použil v minulosti, a dal mi uspokojivé a spolehlivé výsledky. Hodně štěstí! [/Quote] ano, i hlasování ur odpověď, cst šetrnější a jednoduché a přesné, i poradenství u simluate ur antény jím

co FEKO, slyšel jsem to id skvělé, ale já jsem to zkusit Khouly

Jak se to asi MWO? Myslím, že je to dobrý chooice pro anténu.

Doporučuji vám použít HFSS, to je velmi užitečné, a já jsem vždy používal to, aby simulovat PCB anténa. Výsledkem je rovněž přesná jako měření.

EMCOS software doesnt dát krmivo bod, je to dobrý software pro antény mikropáskové patch simulace, ve srovnání s IE3D [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 5 minutách: [/color] [/size] ahoj, Nazanin , já jsem pracoval na konstrukci a analýzu antén mikropáskového patch, můžete mi poslat u ADS2005, můj mail je id ranjit_481@rediffmail.com

avi2010, co máte na mysli 'nedává napájecím bodě'? Já také použít EMCoS software, ale nebyly provedeny skutečné zkoušky v provedení opravy antén ověření.

Ahoj, já jsem aso pracující na Obdélníkový Mikropásková Patch Antény a vyžadují software simulovat. Prosím Nazanin, napište mi na ADS vikrop@gmail.com Také, nemá někdo ví, vzorec pro výpočet krmiva body? Prosím, pomozte Díky

Můžete použít FEKO lite. jeho snadno použitelný software a měly by být v pořádku pro jednoduché Mikropásková anténa. Pro výpočet doplňkové body, obvykle její zkušební proces, neustále mění napájecím bodě až se dostanete správné impedance, která odpovídá vašemu port na pracovní frekvenci. [Quote = widpmines] Ahoj, já jsem aso pracující na Obdélníkový Mikropásková Patch Antény a vyžadují software simulovat. Prosím Nazanin, napište mi na ADS vikrop (at) gmail.com také nemá někdo zná vzorec pro výpočet krmiva body? Prosím, pomozte Díky [/quote]

"ADS design prostředí" bude také dobrá volba pro simulaci antény.

[Quote = widpmines] Také, nemá někdo ví, že vzorec pro výpočet krmiva body? Prosím, pomozte Díky [/quote] Ahoj widpmines Zkontrolujte thid pdf pro vzorec. Poznámka: Boční hledí by měl být vybrán hit a zkuste to. a pro začátek si to o 1 mm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back