Software pro UART PIC16F877A

A

akhilskb

Guest
Já používám dva sériové komunikace v jediném PIC, tak i třeba software UART. Takže Může někdo post kód pro software UART v PIC16F877A

Jste kódování v assembleru nebo C? Pokud používáte kompilátor C, jakou verzi a firmy?

CCS kompilátor má zabudovanou funkcí pro sériový software ...

ano, já jsem s použitím C kompilátor. HI-TECH C kompilátor pro pic 10/12/16 verzi, MCU V9.70PLO.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 17:44 --- ------- Předchozí příspěvek byl v 17:43 ----------</span></span>
můžete mi dát materiál

check in vzorky pocházejí s Hi-tech kompilátor C o softwaru seriálů .. "\\ HT-pic \\ samples"

Díky Hussain za Vaši odpověď, jsem pomíjeli tu správně. Mám to, ale nefunguje. Co mohu dělat ..?

Mimochodem, jaké jsou každý ze dvou sériových portů komunikaci s? PC a nějaký druh senzoru, modem, atd.?

Tak jsem si nejsou použity Hi-Tech kompilátor, ale budete moci odeslat kód zde, než se budeme snažit řešit ....

Přiložený je měkký UART rutinu pro rodinu 16FXXX. Vyzkoušel jsem to a to dělá funkce corretly. Kódovaný pro 4MHz OSC, takže je nutné provést úpravy pro jinou frekvenci OSC. Doporučuji používat soft UART na port s nejmenším provozem.

Ahoj akhilskb, Líbilo se vám podaří dostat softUART sestavit a správně fungovat?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back