B
binaryninja
Guest
Za prvé, já vím, existuje několik příspěvků na toto téma. Chtěl jsem začít nové vlákno, protože mnohé z nich jsou staré příspěvky, a hledám nové informace. Za druhé, je někdo obeznámen s C2000 TI obnovitelnou energii Kit? To má podpořit převodník na front-end, používá IPM (inteligentní výkonový modul), a C2000 MCU. Je to schopný 20Vdc max. vstup z obnovitelných zdrojů (PV / baterie) a výstupy 24Vac/40W. Ještě důležitější je, jsem dostal za úkol, aby použití výše uvedené sestavy jako příklad / výchozím bodem pro design měnič, která bude mít vstupy z PV (až 50V SS) nebo 12V baterii a výstupní 110/60Hz a 220/50Hz AC @ 200W. Moje otázka: Je možné zvýšit napětí od 1-50V SS na cca. 311Vdc nebo 155Vdc (maximální hodnoty), pro vstup do IPM? Pomocí přesné podporu obvod, který využívá TI výsledky v cyklu max clo ve výši téměř 95%. To jistě není příliš vysoká. Zákazník si přeje, aby to trafo-méně. Je nějaký způsob, jak to funguje? Také jsem pravdu v tom, vstupní napětí na IPM (je to špičkové napětí nebo vrchol-k-vrchol)? Jsem stále učení o solární energii inverze a SMPS obecně ... prosím, dej mi nějaký pohled.