Soldermask a dimenzování pastemask

V

vsnute

Guest
Ahoj všichni,

I'm přepínání z Mentor PADS 2007,2 na OrCAD.Já jsem se snaží vybudovat svou první padstack v OrCAD, ale nevím, kolik mám na nadměrné soldermask a pastemask s ohledem na velikost podložky, protože Mentor PADS to automaticky.Má někdo mít žádný náznak?

Děkuji předem.

I co pastemask stejný rozměr jako PAD a nadměrná soldermask v průměru od 0,005 palce.Já
si také všiml, že soldermask není nadrozměrné v OrCAD vlastní layout stopu knihovny.

Kender, jak říká.
Přestože zde existuje historická nadměrné o 0,008 "pro pájecí masky, ale to vše závisí na vaší schopnosti & výrobců těchto dnech, jsou mnohem lépe & našich podložky jsou mnohem menší.

Orcad nemusí nadměrné je pájecí maska na předpokladu, že můžete stejně snadno poskytnout své výrobci 1:1 pájecí maska & budou jednoduše zvýšit velikost otvoru pro ni.(snadné dělat).

Stejná pro vkládání masky, které poskytnete 1:1 s pokyny na jaké snížení chcete.

Při přidávání do této knihovny je nutné se domnívají, že věci se mohou změnit, procenta se může lišit v závislosti na tloušťce pastu obrazovce.Jako takový jeho nejlepší nastavení je 1:1 pro vkládání & pak můžete dělat všechny srážky s Gerber dat, aniž by museli upravovat každé složky ve vaší knihovně.

cyberrat napsal:

Stejná pro vkládání masky, které poskytnete 1:1 s pokyny na jaké snížení chcete.

Dělám to, a funguje to pro mě

pokud podložky velikosti <1 mm se přidat k pájecí maska ,08mm a pokles od pájky
vložte ,08mm

pokud podložky velikost> 1 mm je přidat do pájecí maska ,1mm a pokles od pájky
vložte ,1mm

Příklad čtvercové podložky velikosti s délkou 1,5 pak SM = 1,6 a SP = 1,4

Nazdar,

I zvýšení 10mil pájecí maska pro přes otvor a 5
mil. Kč pro SMD (může se velmi 8-6 a 4-3
mil. respektive závislosti na hřišti).

Pro slder pasta je nula pro Prostřednictvím Hole a 5-4
mil. Kč nižší v závislosti na velikosti podložky pro velmi malé velikosti pin můžete vložit maska rovnou podložku velikosti.

Pozdravy,

Ricky

OK.Myslím, že pro standardní velikosti jeden pad 1:1 pastemak / podložky a soldermask / podložky poměr by vhodné jak pro ostatní balíky ve OrCAD libs.Při vytváření souborů Gerber uvidíme nastavte ji v případě potřeby podle svých schopností výrobce.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back