sortiment RFID

R

rectifier

Guest
Chci vědět, co dělá faktoru rozsah RFID závisí? Také chci spustit projekt na RFID a já potřebovat maximální rozsah, takže může mi někdo říct maximálního dosažitelného rozsahu pro aktivní i pasivní tagy s podrobnými informacemi ...

Přečtěte si rozsah je definován jako maximální OMUNIKACE vzdálenost mezi čtečkou a značku. Přečtěte si řadu typických pasivních RFID produkty liší se od asi 1 cm až 1 metr, v závislosti na konfiguraci systému. Četl řadu zařízení RFID je obecně ovlivněn následujícími parametry: a) Provozní frekvence a výkon antény cívek b) Q antény a ladění obvodu c) antény orientace d) Budící proud a napětí e) Citlivost přijímače f) kódování (nebo modulace) a dekódování (nebo demodulace) algoritmus g) Počet datových bitů a detekce (interpretace) algoritmus h) Stav provozního prostředí (kovové, elektrický šum), atd. S určitou pracovní frekvenci, výše uvedené podmínky (- c) jsou spojeny s anténou konfigurace a ladění obvodu. Podmínky (d - e) jsou určeny Topologie na čtenáře. Podmínka (f) se nazývá komunikační protokol, zařízení, a (g) se vztahuje k firmware program pro interpretaci dat. Za předpokladu, že zařízení pracuje v rámci stanovené podmínky, je čtecí vzdálenost zařízení do značné míry ovlivněn výkon antény cívky. Je pravda, že vždy delší čtecí vzdálenost je očekáván s větší velikostí antény.

Ahoj, máte jiný druh pasivního RFID karet všechny založeny na různých technologií. Máte bezdotykové karty pro 125 kHz a 13,56 MHz založený na ISO14443 max. vzdálenost: 4 aľ 10 cm (MIFARE 13,56 MHz) Máte také VISINITY CARDS pro 13,56 MHz založený na ISO15693 aľ 1 metr MAX. Máte také 914 MHz a 868 MHz karty, které mohou pracovat na vzdálenost 10 metrů a více! .. Oni jsou také pasivní karty. jde, Paul.

Použil jsem caliso na ISO15693 oni claming 1 meter max, ale mám jen 10 cm

Nex dokumenty obsahuje celou informace, které potřebujete, když se začíná s RFID. Základy a pokročilé informace. UHF od 860-930MHz (ISO / IEC 18000-6), má vyšší rozsah! Jde!

Je možné navrhnout RFID s 2000m nabídky? Jak? Někdo, prosím ....

2km rozsah RFID? Umm ..... Ne tak docela! (A to ani na UHF mého nejlepšího vědomí).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back