SOS malé probems v pravděpodobnosti

L

lengoanhcat

Guest
35 klientů využívá přepojování paketů sítí a každý uživatel musí přenášení souborů 10 procent času.Jaká je pravděpodobnost 10 nebo více klientů přenášení souborů najednou?Výsledkem je 0,0004.
Ale já nevím, jak jeho odvození.Prosím, pomozte mi.
Díky předem: D

Je to jen Bernoulli experiment:

Set n = 35, p = 0,1, q = 0,9.
K je úspěch akce a zde je úspěch klienta přenášet soubory najednou.Ptáte se pravděpodobnost, že 10 nebo více klientů dopravy soubor ve stejnou dobu, takže musíte mít 1 (pravděpodobnost určité události) minus pravděpodobnost 0 Dopravní souboru klient zároveň minus 1 klient dopravy soubor ve stejnou dobu minus2 ... až minus 9 klientů dopravy soubor ve stejnou dobu.

Což znamená, že použití Bernoulliho rozdělení K 0 do 9 pak odečíst z pravděpodobnosti určité události.Pokud to uděláte, zjistíte, P = 0,0017.??No to neodpovídá na odpověď, takže se zdá, že vaše otázka má problém.Ve skutečnosti to není 10 nebo více, ale více než 10 klientů dopravu ...pokud se domníváte, více než 10, místo použití Bernoulliho rozdělení K 0 - 9 budete používat Bernoulli distribuce K 0 do 10, v tomto případě, když odečteme hodnoty zjištěné z jednotky, zjistíte, 0,0004, který je odpovědí vzhledem.

I zkoušených místech výpočet na Matlab, protože to je obrovský úkol v ruce.Můžete zkusit D'Moivre Laplaceova aproximace a zkontrolujte, zda výsledky je satisfatory.Pokud ano, dejte mi vědět.

Jde Claudio

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back