S
sharikon
Guest
Ahoj všichni,
Velmi potěšeni, aby vstoupily do tohoto fóra jako celý svůj život jsem byl elektroniky nadšenec a na dlouhou dobu to byla moje práce.
I dont vědět, jestli jsem toto vysílání ve správném fóru, takže odpusť mi ....
Chci, aby tento malý projekt, že když zavolám mobil můj počítač zapnout.
Zde je to, co jsem:
1.Mám starší mobil (s číslem samozřejmě), že jsem se odstranit její mluvčí (že prsteny, kdy je příchozí hovor), a to pájené dráty.
2.Jednoduché relé 12VDC aktivace
3.12VDC transformátoru (od 110vac až 12VDC)
Jsem připojený hloupá / předkrm diagram, který jsem udělal a já potřebuju pomoc "vyplňování mezer".
vpravo dole je konečným výstupem na počítač, který je zřejmý.
Podíval jsem se ho on-line "mobil trigger" a našel jsem pár věcí.většinou pomocí tranzistoru ....
Legrační je, v mé branži jsem nikdy neměl vědět / použití / práce s tranzistory ...ale já v podstatě vím, co to je.
Pokud se mi třeba použít tranzistor, mohl byste mi říct, který z nich?
samozřejmě Hledám nejjednodušší způsob.může někdo asisst mě?
Díky za každou odpověď
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu
Velmi potěšeni, aby vstoupily do tohoto fóra jako celý svůj život jsem byl elektroniky nadšenec a na dlouhou dobu to byla moje práce.
I dont vědět, jestli jsem toto vysílání ve správném fóru, takže odpusť mi ....
Chci, aby tento malý projekt, že když zavolám mobil můj počítač zapnout.
Zde je to, co jsem:
1.Mám starší mobil (s číslem samozřejmě), že jsem se odstranit její mluvčí (že prsteny, kdy je příchozí hovor), a to pájené dráty.
2.Jednoduché relé 12VDC aktivace
3.12VDC transformátoru (od 110vac až 12VDC)
Jsem připojený hloupá / předkrm diagram, který jsem udělal a já potřebuju pomoc "vyplňování mezer".
vpravo dole je konečným výstupem na počítač, který je zřejmý.
Podíval jsem se ho on-line "mobil trigger" a našel jsem pár věcí.většinou pomocí tranzistoru ....
Legrační je, v mé branži jsem nikdy neměl vědět / použití / práce s tranzistory ...ale já v podstatě vím, co to je.
Pokud se mi třeba použít tranzistor, mohl byste mi říct, který z nich?
samozřejmě Hledám nejjednodušší způsob.může někdo asisst mě?
Díky za každou odpověď
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu