Soustružení na mém počítači s mobilním telefonem jako spouštěcí

S

sharikon

Guest
Ahoj všichni,

Velmi potěšeni, aby vstoupily do tohoto fóra jako celý svůj život jsem byl elektroniky nadšenec a na dlouhou dobu to byla moje práce.
I dont vědět, jestli jsem toto vysílání ve správném fóru, takže odpusť mi ....

Chci, aby tento malý projekt, že když zavolám mobil můj počítač zapnout.
Zde je to, co jsem:
1.Mám starší mobil (s číslem samozřejmě), že jsem se odstranit její mluvčí (že prsteny, kdy je příchozí hovor), a to pájené dráty.
2.Jednoduché relé 12VDC aktivace
3.12VDC transformátoru (od 110vac až 12VDC)

Jsem připojený hloupá / předkrm diagram, který jsem udělal a já potřebuju pomoc "vyplňování mezer".
vpravo dole je konečným výstupem na počítač, který je zřejmý.

Podíval jsem se ho on-line "mobil trigger" a našel jsem pár věcí.většinou pomocí tranzistoru ....
Legrační je, v mé branži jsem nikdy neměl vědět / použití / práce s tranzistory ...ale já v podstatě vím, co to je.

Pokud se mi třeba použít tranzistor, mohl byste mi říct, který z nich?

samozřejmě Hledám nejjednodušší způsob.může někdo asisst mě?

Díky za každou odpověď
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

vyzvánění výstup bude AC nebo nějaký modulovaný tvaru vlny.Připojíte-li relé, aby se to bude cvakat.musíte použít časovač 555 jako mono-shot, nebo dokonce flip-flop, který bude generovat konstantní vysoký puls, když ti zazvoní telefon buňky.tento výstup je pak možné použít k pohonu relé, které se zase zapnete ATX vypínačem.

hlezna

Co když reproduktor pípání pro 'slabé baterie' varování ..?

To může být lepší nechat telefon jako to bylo, a jen tak se mic a amp / integrátor se časová konstanta k provozu relé po určité vyzvánění délku.Jsem si jist, googling najdete spoustu obvodů.Také, pokud necháte počítač připojen, budete prostě muset přejít přes tlačítka napájení na start, lisování opět vypne, pokud jste to nastavit správně.

Ahoj,
Už jsem se Land Rover pomocí mobilního telefonu.Používám 8870 DTMF dekodér pro kontrolu jeho různé operace.Takže s dobrým designem, můžete zapnout a vypnout počítač a jeho příslušenství.
Můžeme dostat 12 klávesy pro ovládání počítače.Je to moc lepší.
S micro řadič, můžete vyplnit přizpůsobit svůj PC.

Měl jsem v plánu použít napájecí zdroj s vibrátorem jako spoušť pro zapnutí Landrover.
Předpokládám, že vibrátor dodávky je větší napětí a proud, než na reproduktor.Opravte mě, jestli se mýlím.
Nemohl jsem použít, aby se mi do Landrover, ale pokud nemáte, prosím, informovat o yor zkušenosti v této post.

jde!
Himanshu

wow, díky za všechny replys,
Budu odpověď na každý z nich
1.hlezna - zvukový výstup bude výstupem pro reproduktor stejně jako je to, ano, chápu, co máte na mysli tím, chetter Ale všechno, co potřebujete, je 1 Klepněte na tlačítko a počítač zapněte.pokud to bude průběžně na klábosení, to je ok.
Nevím, co flipflop je, myslím Vím, že jeho čip, ale jak ji použít v mém diagram?

2.cameo_2007 - slabé baterie varování nebude nastat, protože to bude připojen do nabíječky neustále.protože tento mobil bude vždy v blízkosti počítače, jak to bude k němu připojen.

3.GrandAlf - ano jsem googled že bit, a také světelný senzor - protože podsvícení se zapne, když tam bude iincomming hovor.
ale jak jsem zmínil ...Nejsem příliš familure s komponenty za odporem / capacitor, AC DC, relé, pájení, multimetr, základní věci.
Ano, jsem připravený se učit, budu rád, pro bližší in-hloubkové vedení.

4.sarath.electro - Nemám tušení, jaké jsou vaše mluvíte ...ale budu Google to!

5-himrwt - ano, jsem viděl, že volba na Google, zdá se, že by měl rozdávat 1,3 VDC, ano daleko více než reproduktor napětí, ale i mobilní telefon určený pro tuto práci nemá vibrátor, jeho starší model .ale pokud a když jsem si tuhle věc do práce ...Dám vám vědět

žádné další návrhy?

Nejste si jisti, co země se nacházíte, ale pokud nejste příliš jisti, stavební hmoty existuje mnoho kit vyrábí, že se zvuk reléových výstupů v rozloženém stavu.Někdy známé jako tleskání přepínače, lze obecně nastavit citlivost, takže nereagují na okolní hluk.Možná stojí za to hledat.Vellerman a Maplins na mysli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back