Soustružení notebook LCD na VGA řadič s LVDS

H

hust

Guest
Ahoj kluci potřebuji vaše zkušenosti ... Snažím se obrátit notebook LCD VGA řadič s LVDS (viz přiložený PDF a DOC soubory pinů a deska rozložení obou LCD a LVDS Controller) LVDS Controller PT551F a má 30 pinů konektoru LVDS pro LCD, i jsem s problém s připojením ClkEDID (DDC hodiny) a DATAEDID (DDC dat) bercause regulátor LVDS na PT551F nejsou žádné piny přiřazeny k těmto DDC DDC Clock a Data. Jsou tyto dvě složky důležité pro připojení regulátoru LVDS na VGA? Podařilo se connnect jsou důležité piny pro LCD, funguje to bez hodin DDC a dat, ale pouze na AV není na VGA port. Pokud se snažím připojit na VGA, dostal jsem zprávu vstup není podporován žádnou pomoc velmi oceňovány. Andrew

Nevím, odpověď na Vaši otázku LVDS, ale viděl jsem různé diskuse o VGA a "vstup není podporován." Pokud jste tak již neučinili, zkuste Googling pro tato slova. Možná nastavení ovladače, nebo nový ovladač, nebo širší rozsah-VGA monitor vám pomůže použít VGA port.

Věřím, že DDC linky jsou pro komunikaci s PC a také používají pro ladění a programování regulátoru LCD chipset. Když je signál není detekován obvykle to znamená rozlišení od VGA je nesprávná pro desku. Zkontrolujte v manuálu k desce, a že jste zaslání správné rozlišení na palubě.

[Quote = hust] Ahoj kluci potřebuji vaše zkušenosti ... Andrew [/quote] Jak echo47 již bylo zmíněno, není snadný úkol. Konstrukční návrh je najednou úplně jiná, mezi těmito dvěma, a to i karta bude mít těžké komunikovat. Nemám odpověď nebo další pomoc ... Hodně štěstí s vaším projektem.

DDC tratě musí jít do Files VGA řadič, a (obvykle), informujte svého počítače, který je připojen monitor a rozlišení, které jsou podporovány. Použijte krátký kabel, když se snaží, delší kabely může dojít k selhání komunikace. Zkuste nějaký jiný VGA rozlišení, a to zejména ty nižší. Snažte se při spuštění PC s připojeným rady, možná váš počítač pouze vzhled při spuštění. Také, pokud je počítač již připojen na DVI, VGA výstup může být zakázána. Spusťte počítač z kabelu VGA monitoru. Doufejme, že to pomůže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back