Spálené odpory a kondenzátory

R

randazzm

Guest
Ahoj všem, mám 7 odpory a 1 kondenzátor, které byly vypáleny na desce. Odpory byly spálené do bodu, kdy jsem se neumí číst čísla a kondenzátor (všechny SMD) nic na tom začít. Existuje způsob, jak mohu zjistit odolnost a kapacita? Měření je Nezdá se, že fungují velmi dobře, ale pak zase, mám levné DMM. Díky!

Ahoj drahá, může 'yo prosím, řekněte mi něco o svých ciruit opwer suppty nebo co, a také poslední a další části

[Quote = randazzm] Ahoj všem, mám 7 odpory a 1 kondenzátor, které byly vypáleny na desce. Odpory byly spálené do bodu, kdy jsem se neumí číst čísla a kondenzátor (všechny SMD) nic na tom začít. Existuje způsob, jak mohu zjistit odolnost a kapacita? Měření je Nezdá se, že fungují velmi dobře, ale pak zase, mám levné DMM. Díky [/quote] Nejlepší (a asi jediný) způsob, jak by bylo najít schéma toho obvodu.

PROSÍM ... Dej mi schéma zapojení a dám u hodnoty rezistorů a kondenzátorů, které u potřeba

Nemám schéma. Jinak bych vědět, co odpory jsou ... Je to rytí stroj, který raději nebudu platit 1500 k opravě a prostě sám. No jo, vypadá to, že budu muset pony ty peníze, i když díky!

kdy dokonce odpor 1 scorches dont myslím, že k nahrazení této části jen někdy .... pokud to označilo PCB nebo i když jste PCB, která odešla tmavší odstín v některých oblastech, kdy se konalo na světlo PCB je f. .. ed a již se stal uhlíku odpor moje rada je hledat jednotky výměna PCB v případě, že jednotka je kvalita a použít jej pak strávit na to, aby si pracovník šance, že vaše jednotka spálil, protože vysílače problému a ne PCB elektroniku s největší pravděpodobností je to shit design tím, že spálil nebo jste didnt nahradit zářiče a další uživatel servicable části, když doporučuje, aby podle příručky nebo služby průvodce se dívat na všechny příspěvky myslím, že místo toho, aby skládka je v eBay za snížené ceny za vadný přístroj, a youll dostat dobrou cenu takového zařízení, koupit nový novějších technologií a pak postupujte podle návodu, aby to poslední, ale vzpomenete, pokud budete platit vládní ceny, "že prostě dont udělat něco takového, které používají příliš"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back