spínač a kondenzátor série baterií vyrovnání

vím, až jsem se najít odpověď na mou otázku [ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Příspěvek přidán v 12:16 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:53 ------ ----[/SIZE] [/color]
i vím, že TXi = CXV, ale já jsem zmatená, může proud, který může být baterie (3,3 V, 10Ah) dává větší než 10, pokud kondenzátoru je připojen přímo k baterii? s cílem zkrátit dobu nabíjení kapacity?

I na tuto otázku odpověděl v příspěvku # 2 pro předchozí závit. Musíte ale neposkytly žádné další informace o baterii vůbec, kromě toho, že je to "Lithium Ion", a pravděpodobně s výkonem 10Ah (ampér hodin). S největší pravděpodobností, odpověď na Vaši otázku: "Může baterie poskytují více než 10A" je Ano . John

Ano [/B]. John
Toto je baterie [url = http://www.chinaheadway.com/en/productsh.asp?id=187] Angličtina baterie, lithiová baterie, napájení lithiová baterie, E-Půjčovna lithiové baterie, E- motor kole Li-Ion baterie, E-Automobile lithiové baterie, Auto Start lithiová baterie, Velká zařízení náhradní lithiová baterie, náhradní záložní zdroje lithiová baterie, lithium [/url] Já vím, že se baterie mohou produkovat více než 10A, ale pokud kondenzátoru je připojen, má kapacitu více absorbe 10A, aby se nabíjet?

Zde je automatické kalkulačka pro nabíjení kondenzátoru [url = http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/electric/capchg.html # c1] Nabíjení kondenzátoru [/url] Vyzkoušejte si ....... ....... s R = 0.1ohm _ C = 470μF _ uStart = 3,3 RCtime konstanta = 47μs v čase = 0 ................... Icharge = 33A v čase = 10μs .............. Icharge = 26.7A v čase = 50μs .............. Icharge = 11.4A v čase = 100μs ............. Icharge = 3.9AI že rozběhový proud je menší než to (chemické reakce v baterii decelerative funkce) považuje Kak

Zde je automatické kalkulačka pro nabíjení kondenzátoru [url = http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/electric/capchg.html # c1] Nabíjení kondenzátoru [/url] Vyzkoušejte si .............. s R = 0.1ohm _ C = 470μF _ uStart = 3,3 RCtime konstanta = 47μs v čase = 0 ................... Icharge = 33A v čase = 10μs .............. Icharge = 26.7A v čase = 50μs .............. Icharge = 11.4A v čase = 100μs ............. Icharge = 3.9AI že rozběhový proud je menší než to (chemické reakce v baterii decelerative funkce) považuje Kak
Já tomu rozumím, ale když jsem se připojit přímo k baterii kondenzátor, withour odpor, má kapacitu obsorbe proudu více pak 10A (zajišťuje baterie?

Počáteční nabíjecí proud je ovládán pomocí baterií a kondenzátorem série odpor a další resististive a reaktivní impedance obvodu. Za předpokladu, že baterie a kondenzátor impedance lze popsat jedním sériový odpor (což není tak docela pravda) a obvod indukčnosti lze zanedbat (záleží na nastavení), může být poplatek operaci popsat jednoduchou exponenciální funkce. Je-li indukčnost záležitostí, dostanete druhého řádu diferenciální rovnice s největší pravděpodobností pohybuje řešení. Takže to, co potřebujete znát odpověď na otázku přesně? - Vnitřní odpor baterie. Podle manuálu, bude nižší než 22 MOhm, aby alespoň do maximálního počtu uvedeného vybíjecí proud na 150 A - vypínač a vedení odpor a indukčnost - kondenzátor sériový odpor (ESR), nebo přesněji, je to frekvence v závislosti impedance a příslušných ekvivalentní obvod Víte, říkal parametry? Kromě výpočtu předvídatelný počáteční proud a nabíjecí proud průběh, může být rozumné zkontrolovat, zda baterie, kondenzátor, nebo jiné části obvodu může dojít k poškození nabíjecího proudu částky.

[Quote = MKO, 913931] Počáteční nabíjecí proud je ovládán pomocí baterií a kondenzátorem série odpor a další resististive a reaktivní impedance obvodu. Za předpokladu, že baterie a kondenzátor impedance lze popsat jedním sériový odpor (což není tak docela pravda) a obvod indukčnosti lze zanedbat (záleží na nastavení), může být poplatek operaci popsat jednoduchou exponenciální funkce. Je-li indukčnost záležitostí, dostanete druhého řádu diferenciální rovnice s největší pravděpodobností pohybuje řešení. Takže to, co potřebujete znát odpověď na otázku přesně? - Vnitřní odpor baterie. Podle manuálu, bude nižší než 22 MOhm, aby alespoň do maximálního počtu uvedeného vybíjecí proud na 150 A - vypínač a vedení odpor a indukčnost - kondenzátor sériový odpor (ESR), nebo přesněji, je to frekvence v závislosti impedance a příslušných ekvivalentní obvod Víte, říkal parametry? Kromě výpočtu předvídatelný počáteční proud a nabíjecí proud průběh, může být rozumné zkontrolovat, zda baterie, kondenzátor, nebo jiné části obvodu může dojít k poškození nabíjecího proudu částky. [/QUOTE] To je jeden z nejlepších odpovědí, které jsem našel, ale baterie vnitřní odpor (pokud je baterie plně nabitá 3.3/10 = 0,33 ohm), není 22 MOhm

, ale vnitřní odpor baterie (pokud je baterie plně nabitá 3.3/10 = 0,33 ohm), není 22 MOhm
jasně špatný předpoklad. Jaký je význam 60A a 150A čísel v datovém listu podle vašeho názoru? Typicky, vnitřní odpor je dokonce nižší než 22 MOhm, jinak nebude nebezpečí překročení maximální vybíjecí proud. PS: Já jsem předtím přehlédl ve specifikaci Ri <6 mohm v listu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back