Spartan II: Bus tvrzení příčiny flip flop stav korupce

E

Elephantus

Guest
Jsme stavební paměťové sběrnice rozhraní mezi Atmel ATmega103 LC a Spartan II FPGA.ATmega má asynchronní externí paměťové rozhraní s multiplexní nižší adresa / data autobusu.
Jak se naše hodiny frekvence zdroje nestačí řídit vnitřní FPGA DLL znásobit externí hodiny zdroj, a adresu, ATmega západka umožní signál je příliš krátká na to záruka, že adresa bude taktovaný do vnitřního DFF to, ALE-řízený zámek byl slouží k vzorek celé adresu v FPGA, a západkou adresa byla synchronizována později.

Nicméně, pro neznámý důvod, proč teď, bus tvrzení pravidelně vyskytuje v FPGA pro konkrétní zápis stavu.Co je záhadný více než autobus tvrzení je to, že nepravidelné stav autobusu dostane západkou na adresu západku.XST syntetizuje západku jako padající-okraj řízený DFF s ALE jako hodiny zdroj.

Linka ALE je neaktivní v době autobusu tvrzení, takže je to zaráží, jak nepravidelný stát od autobusové dostane písemné do adresy zámky.Sběrnici je nežádoucí stav, ale je divné, že účinky DFF to, které nemohly být v přechodu v té době.

Ocenil bych stanovisko k této věci.

Říkáte, že máte sběrnici, ale nezadáte, které signály jsou ve sváru.

Říkáte, že se to stane v určitém zápisu stavu a poskytnout žádné podrobnosti o stavu, pouze výsledky.

Dělá to těžké uhodnout, co se děje.

Autobusem tvrzení jsem oslovil tvrzení o ATmega multiplexní nižší adresa / data autobusu.Napsat podmínka je zcela specifických pro danou aplikaci a chtěl jsem, aby se předešlo do provozu údaje o design, tak jsem to vyloučeno.

Nicméně, hlavní problém jsem chtěl řešit, není autobus tvrzení samotné, ale skutečnost, že nepravidelné data na sběrnici, která je způsobena tím, co tvrdí, je vzorku do flip obvody připojené k autobusu, který nemohl změnit stav v době, kdy (jsou spuštěny sestupnou hranu externího adresu západku umožní signál, který je (nebo bych měl říct, zdá se), neaktivní v té době).

Otázkou je, mohl nepravidelné / nedefinovaný / nestabilní stav na vstupu tratích DFF se uvádí, DFF je zkorumpovaný, nebo mám podezření, že nezjištěný závada je přítomen na adrese zámek umožní signál.

Doufám, že to uklidí bit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back