Sphere dekódování ......

V

vkekk

Guest
Někdo říct, o tom, jak koule dekódovací algoritmus pracuje campared s ML dekódování .....jak simulovat Rayleigh kanálu v Matlabu a jaké jsou parametry, které potřebuje pro, aby ....Je potřebují naléhavě .... pls

- ML dekodér: značnou složitost pro systém s velkým počtem antén a velké odlišení velikosti.

- Sphere dekodér: je to blízko stejného výkonu ML s rozumnou složitostí.

- Myslím, že k simulaci Rayleigh kanál v Matlabu, nejprve byste měli provést do dekodéru ML, protože je jednodušší.Za to, že pokud chcete prověřit oblasti dekodérem, změníte pouze druhem divadla.

Být zavázán tebe dokonalý mnoho ...

IAM nechápu, jak se koule dekódování práce ...

In that attachment There is a binary tree figure is used to find the Min distance for decoding...

Pls zkontrolujte níže attachmemt li to možné, pomozte mi ...
V tomto připojení je binární strom údaj se používá k nalezení vzdálenosti min dekódování ...Nakonec algoritmus je tam ...si můžete vyzkoušet a udělat mi pochopit ...
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Zde jsou některé dobré věci číst .. jsem vlastně dělal můj mistrů na MIMO OFDDM pomocí koule dekódování (klikněte na tlačítko Help, kdybych pomohl):

Ahoj, já jsem byl programové oblasti dekodérů, ale já nejsem, které mají některou úspěch, můžete mi prosím řekněte, odkud mohu najít MATLAB programů vztahujících se k oblasti dekódování

paresh_saxena napsal:

Ahoj, já jsem byl programové oblasti dekodérů, ale já nejsem, které mají některou úspěch, můžete mi prosím řekněte, odkud mohu najít MATLAB programů vztahujících se k oblasti dekódování

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back