Spojení dvou USB slave

A

andersbra

Guest
Chtěl bych propojit dva USB otroky např. fotoaparát a mobilní telefon. , chci používat mobilní telefon pro přístup k fotoaparátu a nahrát soubory z fotoaparátu do mobilního telefonu. Je možné vytvořit "černou skříňku", která je po ruce / malé pánve wok, která jako hlavní, kde můžu spojit mé otroky? Každý, kdo mi může pomoci? Jak to udělat? Každý, kdo může navrhnout a vytvořit systém beta verze softwaru? Tento software může být přepsána později. Andersbra Norsko

No, tady jsi, co si myslím: 1 - Musíte mistr čip. Něco jako Max3421E. Je to hostitelský řadič USB, který bude pánem systému. 2 - Potřebujete mikrokontrolér, který bude komunikovat s oběma mobilní telefon a fotoaparát. 3 - aplikace pro mobilní telefon na který bude komunikovat s kamerou přes mikrokontroléru. Prosím, opravte mě, jestli se mýlím.

Ano, musíte mistr nebo host-regulátor. FTDI z čipu pro tento účel speciálně umožnit embedded zařízení pro řízení USB otroky. Ještě jsem neměl možnost využít to ještě, ale vypadá to pěkně. Níže je URL: http://www.vinculum.com/ vinculum je název čipu FTDI.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back