Spojité a diskrétní čas časového signálu

S

scorrpeio

Guest
Dobrý den, jsem trochu zmatený s pojetím CT & DT signál ...... / C definice CT signál je spojitý s časem, zatímco DT signál je signál vzorku CT .... Nicméně náměstí vlna je stále považována za signál DT ..... Pokud se podíváme na graf náměstí vlny to vypadá, že plynule pokračuje s časem ..... myslím, že není vzorky jako takové .... tak proč ne to považovat za signál CT ......????:| Tato otázka se může zdát směšný, ale .... prosím odpovězte na to, jsem zmaten, že ...

můj přítel diskrétní signál x [nT], která je diskrétní verzí x (t), kde t = nT. Zde n je celé číslo a T je doba odběru vzorků. tak, že pokud váš signál je funkce t, pak není diskrétní.

scorpeio napsal: Nicméně náměstí vlna je stále považována za signál DT ..... U skutečně jsou refferring na pulsní digitální signál, který obsahuje nuly do jedné (ON nebo OFF) (namísto skutečných hodnot --- CT signálu) vzhledem k tomu, CT náměstí signál obsahuje skutečné hodnoty s ohledem na čas. zde čas i amplituda je spojitá (tj. nekonečný konečných hodnot říci, zda amplituda se liší od-5V až 5V pak v rámci této amplitudy lze rozdělit do amitude nekonečné řady hodnot, tj.,-5V,-4.999999999v,-4.999999998v a tak o) to je rozdíl. Doufám, že to pomůže U trochu. Happy učení.

[Quote = rramya] scorpeio napsal: Nicméně náměstí vlna je stále považována za signál DT ..... U skutečně jsou refferring na pulsní digitální signál, který obsahuje nuly do jedné (ON nebo OFF) (namísto skutečných hodnot --- CT signálu) vzhledem k tomu, CT náměstí signál obsahuje skutečné hodnoty s ohledem na čas. zde čas i amplituda je spojitá (tj. nekonečný konečných hodnot říci, zda amplituda se liší od-5V až 5V pak v rámci této amplitudy lze rozdělit do amitude nekonečné řady hodnot, tj.,-5V,-4.999999999v,-4.999999998v a tak o) to je rozdíl. Doufám, že to pomůže U trochu. Happy učení. [/Quote] Díky moc za pomoc! Mimochodem .... pokud je to jako nekonečný konečné hodnoty, pak můžeme volat Ramp jako CT signál .... Dejte mi prosím odkaz na pochopení tohoto, pokud jste opravdu zaneprázdněn a nemůžu podívat do těchto malých otázky ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back