spotřeba energie otázka, pls pomozte mi!

N

negreponte

Guest
Zdravím všechny,

Musím simulovat obvod pro konkrétní vstupy.Chci mít nějaké výsledky pro spotřebu energie v závislosti na vstupu.
Matlab prostředí by mi pomohl manipulovat data velmi snadné.in MATLAB?

Je snadné vytvořit moc model pro konkrétní okruh
v MATLABu?
Mám nějaké zkušenosti s nástroji Synopsys pro měření spotřeby, ale nevím, jak by mohl tento proces automatizovat pro různé vstupy.Základním problémem je, že jsem na test tohoto okruhu pro thousants vstupů a pro každý vstupní mít moc výsledky.Takže věřím, že tento proces může být velmi snadné, pokud jsem udělal jsem model pro konkrétní okruh v MATLABu.

Chtěl bych mít své užitečných rad pro tento druh simulace procesů.

Mnoho být zavázán

koření soubor by vám měl pomoci snadno.Vzhledem k tomu, dáváte najevo 1000s modelů, simulace době by to být dost vysoké, ale měli byste být schopni získat výsledky pomocí koření simulace.

Ano, souhlasím s Carv.Spice soubor by měl dát jasný obrázek.Pokud máte nějaké předchozí zkušenosti s hspice (z Synopsys), můžete snadno použít k nalezení síly pro 100 ze vzorů pro stejný okruh.

Pokud mluvíte analogové Souhlasím s byl Co řekl, jestli digitální, pak byste měli spustit simulaci a výpisem z VCD soubor a přečtěte si ji do analytickým nástrojem moci.

Podrobnější informace jsou nezbytné pro odpověď na vaši otázku.Pokud je digitální logiky, první mapa je do knihovny běh dlouhý simulace výpisem souboru VCD.Resulitng netlist plus VCD soubor je vložen do Synopsys dostat spotřebu energie čísel.

Pokud je knihovna komponent nebo buněk (pouze s několika vstupy a jedním výstupem možná), pak koření je dobrá volba.Potřebujete-li tisíce běží, perl jako nebo shellscript automatizace testbench je oprávněné.

Zdravím všechny,
mohl byste prosím rajesh9999 mě učit tuto techniku.Nemám Kow to.
Jakékoli doc / materiál je vítán.
Díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back