spouštěcí obvod

J

jutek

Guest
Dobrý den, co bych měl použít jako spouštěcí obvod v přiloženém schématu? to je self-ovlivnil operační zesilovač, který ocasu proud závisí na zatížení proud jde

Pokud jsou všechny PMOS jsou pryč, jak můžete začít, že okruh?

Asi bych přidat malý proud souběžně s M0, aby zajistily, že tam je vždy "nějaké" proud zesilovače. To bude i spuštění obvodu a zajistit nějaký šířky pásma pro vnitřní uzly při provozu s malými výstupních proudů.

Můžete připojit NMOS v této módě. Mozků do mozků z M6, zdroj pro spuštění uzlu (brána M0). Připojte bránu do řady diod spojených tranzistorů dolů z VDD s cestou k zemi. Co celý soubor se dělá je, že to táhne do brány uzel M0, spustí proud v celé cesty, a když přijde na stabilní okruh současné úrovni, bude nastartovat NMOS vypnout. Diod spojených tranzistorů musí být vhodně navržena pro vypnutí této nastartovat NMOS. Kromě toho jsem zvědav, jak se u definování I1 a I2, jak v čem, že parametry definují.

Pro mě, si myslím, že na bandgap okruhu je potřeba spolu s spouštěcí obvod nahodit bandgap odkaz tak, aby se držet diferenciální okruhu na konstantní proud ovlivňovat. Takže pokud byste se podívat bandgap rozvodu, já jsem docela jistý, že by se najít jeden s obvodem startu, po kterém pak můžete zkopírovat.

I dont think zakázané pásmo je třeba. Stačí definovat počáteční uzel napětí definuje všechno ostatní. Takže si musí myslet, jak chcete jít o definování uzlu napětí. Jednoduchý odpor v cestě proudu zrcadel je řešení.

[Quote = lavitaebelle] můžete připojit NMOS v této módě. Mozků do mozků z M6, zdroj pro spuštění uzlu (brána M0). Připojte bránu do řady diod spojených tranzistorů dolů z VDD s cestou k zemi. Co celý soubor se dělá je, že to táhne do brány uzel M0, spustí proud v celé cesty, a když přijde na stabilní okruh současné úrovni, bude nastartovat NMOS vypnout. Diod spojených tranzistorů musí být vhodně navržena pro vypnutí této nastartovat NMOS. Kromě toho jsem zvědav, jak se u definování I1 a I2, jak v čem parametry definují, že. [/Quote] i dont think NMOS může být na správném postavení. spouštěcí bod hasnt dost napětí tranzistor vypne, když okruh začít pracovat: |

Chtěl bych se podívat na Gray / Meyers a Johns / Martin základě knihy 'startu okruhu. Co byste obvykle potřebujete, je velmi slabý-PMOS zatížení s NMOS řidiče, jehož "výkon", větev se přivádí k jednomu z aktuální referenční obvodu. Předpokládá se, že referenční obvod má dva stabilní "ref" proud, 0 uA a Iref uA. "Slabý-load" na okruh je vždy (většinou), a pomáhá dát-v některých "úniku" proud v referenčním obvodu tak, aby se pohybuje od 0 do uA Iref uA. W / L pro PMOS může být stejně jednoduché jako RECIPORCAL W / L PMOS použité jízdního odkaz obvodu. Mějte NMOS stejné. W / L není opravdu záležitost za nějakou hodnotu. Srivats

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back