Spustit a zachytit v At-rychlostní režim

K

kiranks9

Guest
Vše
Prosím, dejte mi vědět, spuštění a zachytit cestu ke spuštění Capture (LOC) a spuštění na Shift (LOS) u-Speed módu.Je to naléhavé.

Můžete být komplikované otázky?.Hledáte rozdíl mezi dvěma?.

Ano, jsem hledal rozdíl mezi LOS a LOC.prosím dejte mi vědět

Ahoj,

Pro při-Speed zavinění je požadavek, aby jsme spustili chyba.Zahájením To znamená, že dáváme přechod na zavinění místě.Takže pro pomalu-k-rise chyba, spuštění bude třeba změnit hodnotu 0 až 1.Jakmile je chyba byla zahájena, změnila hodnota je zachycen At-rychlost skenování flop.

Nyní existují dva způsoby, jak zahájit chyba.Buď při scan řetězce se stále dostává naloženo nebo jednou scan řetězce zatížení je u konce.

Pokud scan řetězce se stále dostává naloženo, pak poslední posun je použita ke spuštění chybu, a pak v režimu snímání, na zavinění umístění je zachycen přechod.Věc k poznámce tady poslední, ale 1 posun by měl být schopen dát hodnotu 0 na chyby a poslední posun hodnota na zavinění místě by se měl změnit na 1.

V zahájit na zachycení na konci směny, chyba stránky budou mít hodnotu 0, a pak tam budou dva hodinové impulsy, jeden pro změnu chyby webu location na 1 a další zachytit přechod ... .

-Na zdraví
vlsi_eda_guy

kiranks9 napsal:

Ano, jsem hledal rozdíl mezi LOS a LOC.
prosím dejte mi vědět

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back