srovnávací test

J

jakjoud

Guest
Ahoj všichni,
Mám vážný problém, tady je to: Mám dva signály U a V, chci změřit zpoždění (čas k letu), Dt, kde v (t) = exp (jβ) u (t Dt), tak normálně jsem jen, aby se vzájemný vztah mezi nimi a pak hledat max této funkce f a f (Dt) = Fmax, ale není to pravda, nevím proč?pletu
Takže prosím, mohl byste mi pomoci!

Ahoj,
exp (jβ) je jen konstantní a komplexní korelaci v (t) a U (t) by měly Dt.I najít žádný problém cocept ale problém může být s prováděním korelace.
brmadhukar

Korelační funkce může mít soubor místní extremums každého z nich je menší než absolytely extrém.Měli byste hledat pro tento extrém, ale místní obyvatelé.

ve skutečnosti tento problém by neměl být s extrémem, 'protože jsem práci s pulsy, což znamená, že signály jsou konečné.
A amplemantation korelace does'nt současnosti problém taky, já jsem pracoval na MATLAB, takže je to jen funkce k použití xcorr;
Zde je další skutečný problém, korelace těchto dvou signálů může mi xcorr (u, v) nebo xcorr (u, CONJ (v))?
Díky moc

Ahoj, jakjoud

Nejsem si jistý, co tím myslíte.
Říkal jste, že
"Hledat max této funkce f a f (Dt) = Fmax, ale to není pravda"

Možná si můžete oddělit vstup do I / Q, a korelace od sebe.Pak se (abs (I Q * j)) ^ 2.Můžete vidět vrchol.

Na poslední, měl bych vám připomenout, vrchol objevují situace je odlišná základny pomocí "conv" nebo "xcorr".
"Xcorr" rozšíří kratší vetor délku, aby odpovídaly již jako první.
"Conv" je výsledkem dlouhé, "Input1 INPUT2 1".Ještě stále můžete používat "conv" realizovat "xcorr".^ _ ^dreamshower

hi,
pro mě je to všude, to byl jen problém Periode, znamená to, že musím napsat, že Δtr = Δtm-n * T, kde Δtr je Dt chtěl Δtm je Dt měří a T je počet vzorků v signálu n je přivlastnil faktor, ok díky za všechny.

Nechte své srdce stále

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back