stále snaží identifikovat sdmt tranzistoru FET nebo kód - ADUE16

J

jaydag71

Guest
Ahoj všichni, jsem dostal 0 Odpovědi na další vlákno, takže jsem postinf zde v naději, že jsem prostě udělal post ve špatném místě - I smažené buď pár FETs nebo tranzistorů na 5-v-1 deska použité na populární RC modelu vrtulníku - 2 části jsou dotčené přisazená části s kódem na obalu tváří, že jsem nebyl schopen identifikovat pro život mě!

Balíček se zdá, jako sot-23 ale ve skutečnosti je trošku větší - myslím, že by to mohlo skutečně pomoci zúžit výrobce a mají možná dostal až na 2, aby podobné velikosti balíčku - Fairchild s jejich supersot-3 a Rohm s oběma jejich Sot-346 a tsmt-3 balíčky

Kód ADUE16 se dělí takto:

-AD jsou podtržené
-U má dot výše
E-plain čepice, zbytek jsou uzavřeny písmo také
-16 Menší velikosti běží vertikální vedle E

Udělal jsem spoustu hledání a už ne přesvědčivě uzavřeno to nic, několik slibných vede, že jsem v návaznosti na dnes, ale já jsem opravdu doufal, že někdo tady má pěkný SMT zařízení databáze něco, co bude rychlá práce této hrůzy, které rozhodl mi frm řešení tohoto problému už téměř měsíc teď!

Díky předem za jakoukoliv pomoc, která může být poskytnuta! - I nemůže poskytnout obraz o straně ale mají hrubý schematický můžu post, pokud to pomůže-jásot j

Dobrý den,
Musím to často.
I Googled to s sot23 a dostal pdf Čína, která ukazuje, je to reset Maxim IC.
MAX6316L
http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/1826

Hodně štěstí
Beepster

Hej!Díky za odpověď - první bych mohl přidat!Oceňuji vaši snahu, aby se pokusila Google výsledek nicméně jsem udělal totéž již používá mnoho různých variant řetězce - jsem si pár hitů pro tranzistor od Motoroly a také společnost Siemens, ale neobdržel odpověď od freescale dosud a pochyb, že je tranzistor kdekoli!

Takže, bohužel je to také není reset IC-Měl jsem šel trochu dále vysvětlit okruhu byla otázka motor řidič obvodu - v podstatě 2 hlavní FETs (nebo tranzistory), které pohánějí motory v 1 směru šel.To byl jeden FET na motor.Byli coreless velké rozloze pager motory s vestavěným zpětnou vazbu obvodech.

Udělal jsem jen malý pokrok včera, ale podařilo se poslat pár e-mailů - to se ukazuje, že je nejtěžší část jsem musel zápas ještě!jásot znovu, j

Mohl by to být reset ic používá jako časová prodleva než se překrývají foward-reverzní most disk?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back