Stínící TFT LCD panel connector

F

FoxyRick

Guest
Zdravím všechny,

Snažím se dostat LP121S1 LCD panel od LG, 800x600 18-bit TFT, na rozhraní pro jedno-palubní počítač s čipem CT69000 displej.

Má někdo zkušenost dělá něco podobného?Zejména s ohledem na kabelu screening?
perfect picture, but:

Čip podporuje základní typ, a já jsem se nakonec podařilo získat téměř
dokonalý obraz, ale:

pouze obal staniol kolem několika dráty, pak se celý soubor, pak se připojit, že na zem, pouze na jednom konci.Dokonce i teď, displej je trochu nervózní a opravdu se rozpadá, pokud se pokusím zobrazení vysoce-kontrast obrazu (jako černá bílá menu)

Spojení je standardním způsobem 40-plochý kabel, s 44-pin IDC konektorem na jednom konci pro SBC, druhý konec připájeny na malou doma vyrobené-PCB s HIROSE zásuvka na to.Toto se připojuje do LCD.

Dotknu-li fólie štít, někdy to bude lepší, někdy je to ještě horší.Já jsem zkusit nahradit shfclk a M / DE linky s řádným stíněný kabel, by to nedal vůbec žádné zobrazení.

Hra s fólií screeningu je obrovské rozdíly, a na mě ne vždy smysl.Řádně prověření hodiny nefungoval, kroucení kabelu společně a balicí ruce kolem to bylo lepší.Staniol skoro funguje, ale není příliš praktický, i když to bylo perfektní.

Co mám obrazovku a jak?kde mám důvod to?Byl jsem hrát s touto pro můj celý týden volno - to ještě není dost dobré.Arggg!Edit: Zapomněl jsem - jsem také musel přidat malý induktor (ani ponětí hodnota) v souladu se dostat shfclk zobrazení stabilní.
Si jist, zda je čip načasování je trochu mimo, nebo jen další vyšetření / uzemnění artefakt

Jak dlouhý kabel máš?TFT paralelní rozhraní je velmi senistive na délku kabelu, říká, že mé zkušenosti s maximálně 2 ft je přijatelné.Pokud potřebujete delší kabel vyberte TFT s rozhraním LVDS.

/ Froggy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back