STĚHOVÁNÍ PLS HELP VZKAZ

S

syrax

Guest
Chci, aby pohybující se tečku / v některých režimech / pomocí at89c51 a 74hc595 jak napsat program, i pomocí Keil C kompilátor, ale mám nějaké problémy s kódem. Jak udělat tento projekt s 3-4 74595 prosím pomozte díky

Nemohu dát trochu do přístavu dat, já používám P1 pro 74hc595, ale když se snažím, aby jeden kousek z "char" není nic, co se stalo můj zdroj v K ** l BEGIN # include # include sbit Data = P1 ^ 0; sbit Puls = P1 ^ 1; sbit Lach = P1 ^ 2; trochu Brašna = 0x03 ^ 0; ????????? Viděl jsem, že v jiný kód lilke 0x03.3 unsigned char t = 0x01; unsigned char s = 0xC0, neplatné zpoždění (const unsigned int); neplatné init (void); neplatné hcOut (unsigned int w); void main (void) { init (); hcOut (0x0001);} void delay (const unsigned int období) {unsigned int x, y, u (x = 0; x

Zkuste toto: //////////// ZDE JE problém může být, pokud ////////////////////// (w & 1) { Data = 1;} else {Data = 0;} w> = 1; Měli by jste také dát do nekonečné smyčky hlavní, jako je tento, jinak program bude nepřetržitě restart: void main (void) {init (); pro (; ) hcOut (0x0001);} doufám, že to pomáhá a pozdravem

DÍKY DÍKY DÍKY je to perfektní práce :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Jak mohu dát některé proměnné ve flashi zkusím 0x000000, ale Uveďte prosím, je malá, aby i můj program, jako je: 3 skupiny OOOOOOOO | OOOOOOOO | OOOOOOOO hcOut (0xsample, 0x00, 0x00) hcOut (0x00, 0xsample, 0x00) hcOut (0x00, 0x00, 0xsample) tento program spustit jednoho bodu můj nápad je spojit otočného tlačítka režimu pohybu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back