Střídavý motor regulátor (BLDC) pro model letadla, elektrické

H

hadihf

Guest
Dobrý den, existuje dobrý okruh pro předmět regulátor k dispozici (ne jako kit, ale jak je projekt DIY)? S pozdravem

Ano, jsem považoval za nahlaseni, ale naprogramované Mega8 a PCB pochází od autora. Hledal jsem Scratch DIY. : D

Zde je příjemné DIY ovládání, ale potřebuji pomoc při programování Tiny15 ...

Ahoj, konečně opravdový DIY BLDC regulátor: D .. Brushless a Bezsnímačové .. Pracuji na desce .. zveřejníme PCB, schéma a kód + hex brzy. Jakékoliv připomínky jsou Wellcome. S pozdravem

To je ve vývoji ... ale měl by fungovat ... může někdo udělat pěkný PCB? S pozdravem

Ok tady je kompletní projekt Cyclone Mini,: D: D: D 1 - E/a/g/l/e/4/1/1 soubory (freeware) 2 - PDF-schéma, PCB, umístění části, Seznam náhradních dílů 3-PostScriptu PCB 4-Hex-li jakýkoliv subjekt, aby se přede mnou (já jsem pomalu VVV: cry:) pls řekněte mi to. S pozdravem

Dobrý den, velmi dobrý DIY BL ovládání, mnoho lidí pokusilo .. Nachází se zde: D h ** p: / / home.versanet.de / ~ b-konze / a také ... h ** p: / / www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=200567 S pozdravem

Ahoj IAM hledá 2000w BLDC regulátor motoru. může někdo sdílet své myšlenky. Binu G

To je místo, které používají CD-ROM brushless motor v modelu vrtulníku: h ** p: / / www.angelfire.com / blues / heli_project / brushless.htm

[Quote = Binu George] hi iam hledá 2000w BLDC regulátor motoru. může někdo sdílet své myšlenky. Binu G [/quote] Toto téma říká: "Model elektrické letadel" od 20 ~ 400 W maximum.

V případě, že "2M Mini Cyclone" Control source software? díky.

Vím, že to je starý vlákno, ale nevíte někdo, co se stalo na www.bldc.de? mi jen prázdná stránka. Chtěl jsem se podívat na zdrojový kód pro mini cyklonu. Stoh

Díky kluci, doufám, že to vše bude fungovat lépe info ........... : wink:

[Url = http://www.youtube.com/watch?v=bmKOuNQ8Ja4] YouTube - střídavý CD-ROM 3-fázový motor regulace otáček pomocí vyššího řádu Posuvné režim Controller [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back