stability

S

surianova

Guest
Ahoj!

Mám dotaz ohledně stability.Viz přílohu, graf se GBW na ARD 103 MHz, který bude dávat 50 ° ve fázi.Ale problém je, když u odkazují na zisk grafu smyčka, tam je nula po GBW (právo), je může způsobit stability tohoto systému?

Díky za odpověď a ur odpověď ..
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

to vypadá opravdu podivné by u post schematickém

Po příjezdu na místo ve fázi.
U poraďte získat při fáze rozpětí je 0 stupňů.
Je-li smyčka zisk ≤-10dB bude ok.
Ale ty výsledky taky divné.Proč u smyčkový zisk ≥ 1 ve vysokém frekvence.To možná není stabilní, myslím.

Ano, tento druh zisku vrchol v Frekvenční odezva je velmi nebezpečné a může způsobit problém stability.Obvykle, zesilovač jako přeložený cascode s kaskádou vyrovnání a zesilovač s zisk booster má získat maximální frekvence odpovědi.Musí být odstraněny.
šestý

šesté napsal:

Ano, tento druh zisku vrchol v Frekvenční odezva je velmi nebezpečné a může způsobit problém stability.
Obvykle, zesilovač jako přeložený cascode s kaskádou vyrovnání a zesilovač s zisk booster má získat maximální frekvence odpovědi.
Musí být odstraněny.

šestý

surianova napsal:ano, já používám složil cascode pro zesilovač.
Jak odstranit tento vrcholit nebo nula?

šesté napsal:surianova napsal:ano, já používám složil cascode pro zesilovač.
Jak odstranit tento vrcholit nebo nula?

surianova napsal:Tx.
Vlastně, jak to vrcholit může způsobit stability systému?Nebo to způsobí zvonění na přechodné signál nebo osillation?

Myslím, že kdyby zisk ≥ 1, kdy fáze ≥ 180.Možná oscillate.So to je nebezpečné.Ale já nevím, proč circiut mít zisk vrcholem frekvenční odezvu.

hai
obvodu mají zisk vrchol, protože Q přenosové funkce obvodu je příliš high.You musí
snížení Q, pokud chcete odstranit zisk
vrchol.Samozřejmě, na první musíte vypočítat
přenosová funkce.Přidáno po 2 minutách:hai surianova
Můžete post schéma obvodu.

paladinzlp napsal:

hai

obvodu mají zisk vrchol, protože Q přenosové funkce obvodu je příliš high.You musí

snížení Q, pokud chcete odstranit zisk

vrchol.
Samozřejmě, na první musíte vypočítat

přenosová funkce.
Přidáno po 2 minutách:
hai surianova

Můžete post schéma obvodu.

hai surianova
Můžete mi říci, jakou hodnotu má Q přenosové funkce.Nebo můžete post hlavního přenosu?

paladinzlp napsal:

hai surianova

Můžete mi říci, jakou hodnotu má Q přenosové funkce.
Nebo můžete post hlavního přenosu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back