Standardní Cam Nastavení

R

Rame

Guest
Nazdar,

někdo mohl doporučit CAM nastavení, které by měly být použity pro všechny typy souborů (foto plotrové, NC vrtačka), nebo existuje nějaká norma mohu odvolat se.

Jsem pomocí PADS LAYOUT 2004 SPAC 2 PowerPCB.

Omlouvám se, pokud tato otázka byla požádána dříve, ale jsem neviděla nic podobného v různých fórech.

A ocení, pokud někdo mohl pokyny / odkazy pro krok za krokem pro dávkové zpracování gerbers.Thanks & S

Ramesh

Výstupem je obvykle v následujícím formátu
Gerber rs274x, který je přijatelný téměř všechny fab dům, ale je lepší mluvit s fab dům pro formát, který může přijmout.

V několika domech fab mohou přijmout ODB soubory ...

Poslední výstupní soubory jsou ve formátu ODB .Je to přímý překlad z 1-1 CAD.Ale záleží na fab domu.Rovněž společný formát je RS274X.

Můžete mluvit s fab dům a dát v požadovaném formátu.

Nazdar,

jak jste mě špatně, jsem požádal o nastavení Cam být zároveň vytváření gerbers od horní vrstvy zapájení maska na vrták na NC vrtačka formátu a další související soubory .... Jako
např. v pájecí masku vrstvy, jaké všechny nastavení je nutné zaškrtnout a co je vnější rozměr uveden podložky pro maskování etc ..., jako je nastavení provést pro zapájení maskou, je nějaká standardní nastavení, že jeden musí následovat za otherlayers přičemž vznikají?.Pozdravy,

Ramesh

hai Ramesh,
Dostal jsem váš problém.neexistují standardy, ale jedna osoba může sledovat proces v jedné cestě a další následuje v dalším způsobem.Ve Windows verzi si můžete prohlédnout v náhledu.Takže vás přesvědčí s náhledem a stanovení postupu v cestě.

pozdravy
havi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back