Staré Toshiba IC Datasheet nutná

K

killex

Guest
Nazdar.
Hledám listu o TC17G042AF-0108 pod vedením ovladač od společnosti Toshiba.Díval jsem se na místě, Toshiba a na místě Freetradezone, ale na první datový list neexistuje, zatímco na druhé tohoto listu je přístupná pouze uhradit předplatné.Každý, kdo si to datasheet?
Thanx

killex napsal:

Nazdar.

Hledám listu o TC17G042AF-0108 pod vedením ovladač od společnosti Toshiba.
Díval jsem se na místě, Toshiba a na místě Freetradezone, ale na první datový list neexistuje, zatímco na druhé tohoto listu je přístupná pouze uhradit předplatné.
Každý, kdo si to datasheet?

Thanx

Díky, ale není to přesně to, co jsem hledal ...
Hledal jsem na listu s Konektor a programování Methode pro tento IC (to 's namontovaný na TLMM501B2 16x16 vedl matice) a já bych se pilote tento displej.
Thanks, stejně
PS: Podíval jsem se na všech se musí použít vyhledávače (Google, Altavista, Lycos, MSN, ...) bez nálezu nic

killex napsal:

Díky, ale není to přesně to, co jsem hledal ...

Hledal jsem na listu s Konektor a programování Methode pro tento IC (to 's namontovaný na TLMM501B2 16x16 vedl matice) a já bych se pilote tento displej.

Thanks, stejně

PS: Podíval jsem se na všech se musí použít vyhledávače (Google, Altavista, Lycos, MSN, ...) bez nálezu nic

Ahoj všem
Mám stejný problém taky.

Ale informace, které jsem našel, jsou:
TC17Gxxxx je velká rodina Toshiba Maškarní Gate Arrays (Vlastní maskovaný)
TC17G042AF je součástí IC této rodiny, takže žádná standardní listu není k dispozici.

TMM501B2 je veden modul supplyed od společnosti Toshiba, a ic se nacházejí na této palubě
je samostatně provedené Toshiba s použitím knihovny poskytované touto technologií.

Jediným způsobem, že jsem je kontaktovat přímo, Toshiba, zda některé informace, je stále přítomna (Snažil jsem se to, ale bez odpovědi).

Pokud se někdo má jiné informace prosím kontaktujte mě na tomto fóru
i zkontrolovat 2 krát za týden.
Thanks in advance.

Hele, to je velmi podobné modulu:

http://www.datasheetarchive.com/search.php?search=TLMM503B2U&sType=part

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back