start-až obvodu pro widlar bandgap

C

Chu

Guest
Ahoj všem,

Chci provést start-až obvodu pro widlar bandgap.
Vím, že V2, musí být alespoň jeden VBE volt takže Vref bude stabilní až 1.4V.Stavu, kdy dva V2 = VBE.

1) Když jsem nájezd Vcc od 0V, je stav, kdy QG16 stále cutoff a V2 následující Vref a V2 dosáhl VBE.

2) při Vcc pokračovat rampě nahoru, QG16 a QG15 Fwd aktivní, tedy V2 = VBE a Vref stablize.

Jak mám provést start-až by-pass
1. podmínka?

Díky předem.

rgds,
Chu
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Na wczorajszej konferencji tajwański koncern opowiedział nieco o swojej wizji mobilnych urządzeń i planach na przyszłość. Wygląda na to, że firma HTC chce się w najbliższym czasie skupić na fotografii i w związku z tym pokazała kilka nowych, interesujących aplikacji. Zaprezentowano również smartfon Desire Eye i kamerę RE, o których to już nieco mog...

Read more...

Vyzkoušejte připojení RG5 5KΩ odpor k Vcc místo Vref.Možná budete muset učinit rezistor hodnoty trochu větší, aby se dosáhlo stejné poklidnou zkreslení bodu.

hi 10kangstroms,

ya, ur právo QG21 Předpokládám být NPN, ale i také vyzkoušeli PNP.Ze simulace, PNP dává trochu více aktuální porovnat NPN.

můžete mi říct, a co je vliv na tyto změny?
u HAV vůbec představu o start-up?thx znovu.hi biff44,

thx.Nemyslím, že lze připojit i vref až Vcc protože můj vref je výstup, který widlar obvodů.A vref je připojen k diff-amp (s-ve zpětné vazbě) & emitor-pokračovatele.

se u jiné metody?thx moc.rgds,
chuliang

Chu píše:

hi 10kangstroms,ya, ur právo QG21 Předpokládám být NPN, ale i také vyzkoušeli PNP.
Ze simulace, PNP dává trochu více aktuální porovnat NPN.můžete mi říct, a co je vliv na tyto změny?

u HAV vůbec představu o start-up?
thx znovu.

rgds,

chuliang

hi 10kangstroms,

ur pravdu.Měl jsem také simulována.Je
to podívat pořádku bez spuštění.díky u.rgds,
Chu

10kangstroms napsal:Chu píše:

hi 10kangstroms,ya, ur právo QG21 Předpokládám být NPN, ale i také vyzkoušeli PNP.
Ze simulace, PNP dává trochu více aktuální porovnat NPN.můžete mi říct, a co je vliv na tyto změny?

thx znovu.

rgds,

chuliang

liuyonggen_1 napsal:10kangstroms napsal:Chu píše:

thx znovu.

rgds,

chuliang

liuyonggen_1 napsal:

Podle mého názoru, měli byste designu startu obvod, abyste se ujistili, že váš odkaz může pracovat v jakémkoli stavu, i když vás potkal havn't nějaký problém, když je simulován

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back