stavu vysoké impedance na výstupu

C

chang830

Guest
Ahoj,
V některých obvodu / produktu, je spec vysoké výstupní impedance na výstupu, když v zakázat nebo vypnutí stavu.Zajímalo by mě, co to je přesně znamená?Proč neet to?A jak jsme se provede ve design?

Díky

tranzistory na cestě od nabídky k zemi jsou všichni pryč, když vypnout stav.

http://www.cs.umd.edu/class/spring2003/cmsc311/Notes/CompOrg/tristate.html

http://inst.cs.berkeley.edu/ ~ cs150/sp00/classnotes/u8.1/8_1_5.html

S pozdravem,
IanP

Vy jste asi mluví o tri-state výstupní obvod.Vezměte například přiložený příklad.Je-li a = 0 a b = 0 budete mít Vout ≈ Vcc (příčina M1 bude odstřihneme a M2 by se na triode region), což odpovídá logice 1.Je-li a = Vcc a b = Vcc Vout ≈ 0 (příčina M2 by odstřihneme a M1 bude na triode region), což odpovídá logice 0.Je-li a = 0 a b = Vcc jak M1 a M2 bude na triode region tak Vout ≈ Vcc / 2.Tam by bylo velmi malé hodnoty odporu mezi Vcc a GND (téměř shorcut), takže se snažte vyhýbat toto.TEĎ!pokud a = Vcc a b = 0 oba M1 a M2 jsou na přerušení dodávek region, takže impedance hodnotu, kterou Vám výstupu do vašeho obvodu bude velmi, velmi vysoká.

To se používá na obvody, které sdílejí stejný výstup (Vout), aby se zabránilo zatížení účinky.Zkuste si myslí, že přiložený obvodu je výstup fáze paměti, které sdílí stejnou sběrnici s ADC komunikovat s procesorem.Pokud ADC, co je na "mluvit" do procesoru, pamětí by neměl být snaží mluvit v téže věci zkratky době by mohlo dojít, takže paměť je na vysoké úrovni státní IMPEDANCE v době ADC vyjadřuje sám.

Doufám, že jsem se vyjádřila jasně,

diemilio.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

diemilio napsal:

Vy jste asi mluví o tri-state výstupní obvod.
Vezměte například přiložený příklad.
Je-li a = 0 a b = 0 budete mít Vout ≈ Vcc (příčina M1 bude odstřihneme a M2 by se na triode region), což odpovídá logice 1.
Je-li a = Vcc a b = Vcc Vout ≈ 0 (příčina M2 by odstřihneme a M1 bude na triode region), což odpovídá logice 0.
Je-li a = 0 a b = Vcc jak M1 a M2 bude na triode region tak Vout ≈ Vcc / 2.
Tam by bylo velmi malé hodnoty odporu mezi Vcc a GND (téměř shorcut), takže se snažte vyhýbat toto.
TEĎ!
pokud a = Vcc a b = 0 oba M1 a M2 jsou na přerušení dodávek region, takže impedance hodnotu, kterou Vám výstupu do vašeho obvodu bude velmi, velmi vysoká.To se používá na obvody, které sdílejí stejný výstup (Vout), aby se zabránilo zatížení účinky.
Zkuste si myslí, že přiložený obvodu je výstup fáze paměti, které sdílí stejnou sběrnici s ADC komunikovat s procesorem.
Pokud ADC, co je na "talk" na procesor, paměť by neměla být snaží hovořit ve stejnou dobu zkratky příčinou by mohlo dojít, takže paměť je na vysoké úrovni státní IMPEDANCE v době ADC vyjadřuje sám.Doufám, že jsem se vyjádřila jasně,diemilio.

Mám otázku teď.
Pokud je to výstupem fáze paměti, bude pull-up rezistor, že jo?pak to není vysoké impedance.

renwl napsal:

Mám otázku teď.

Pokud je to výstupem fáze paměti, bude pull-up rezistor, že jo?
pak to není vysoké impedance.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back