Stiff PCB materiál?

R

raebrm

Guest
Zdravím všechny,

My 1 mm FR4 palubě zvlní všude po zahřátí.Do U vědět o levné substrátu PCB s podobnými permitivitou na FR4, ale je silnější?

Díky

raebrm napsal:

Ahoj všichni, můj 1 mm FR4 palubě zvlní všude po zahřátí.
Do U vědět o levné substrátu PCB s podobnými permitivitou na FR4, ale je silnější?
Díky

desky normálně warp, protože máte nerovný množství mědi na horní a dolní, takže při změnách teploty měď dělá to stočit se do klubíčka jako bramborového hranolku.Můžete opravit, že tak, jak si rozložení desce (můžete dát extra mědi na řídké straně).

Díky za odpovědi.Je to ok, pokud to není příliš drahé.To prostě musí být komerčně dostupná.Jsem však omezena tím, že k použití oboustranné, jednovrstvé PCB, neboť konečný návrh musí být co nejnižšími náklady.

Snažil jsem se pomocí měděných vyplnit více řídkých mědi straně desky, ale warpage je stále dominantní.Myslím, že je to proto, že jsem s použitím kontinuálního umělé země na spodní straně, takže tam je prakticky žádná prázdná mědi oblasti na spodní straně desky.Všechny trasy jsou na vrchní straně.

proto mají u použitých oboustranné, jednovrstvé PCB substrát, který je navržen tak, aby se tužší, než je obvyklé?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back