Stolz ICD2 a dsPIC30F3010

C

CapBlack

Guest
Ahoj všem, mám ICD2 se doma av práci s dokonalou PIC16F876 a MPLAB 8,1, právě připojte jeden dsPIC 30F3010 a jen získat ID 0xFFF:: některé nejsou dobré, že: D žádné komentáře / vylepšení Vítejte jde CapBlack

Věděli jste připojení analogového napájení a zem?

[Quote = blueroomelectronics] jste připojení analogového napájení a zem? [/Quote] Ano, jsem to udělala, a pic 18F4450 také dobře fungoval prg & deb. Myslím, že dsPIC 30F by neměl být s tímto aproblem Programer. Nádrže. CapBlack

Ahoj, mám tuto ICD 2 klon: http://www.chez.com/silicium31/Electronique/PIC/FreeIcdEnglish.htm , a funguje to dokonale se PIC16/PIC18, mám na mysli programování a ladění, ale Neexistuje žádný způsob, jak je to s dsPIC ... "Myslím, že dsPIC 30F by neměl být problém s tímto programátorem" ... Naprosto nesouhlasím s vámi ... Možná PICkit2 je cesta .... 40 dolarů nebo alespoň klon: D

HI opět díky pomoci všech 4, dont vím, Hugo řady jsou elektrické dsP30F = 18F-li se u znamenat, 24F a 33F s vámi souhlasím. CapBlack

PICkit2 nemůže v současné době ladění dsPIC30F. Je možné naprogramovat i když. ICD2 klony a podporu dsPIC30F3010 v pohodě. Ujistěte se, že to máte správně zapojen. Já jsem naprogramoval dsPIC30F3012 s mým ICD2 klon dobře. To přece má velmi odlišné pinout než 16 nebo 18 série PIC. A je nutné připojit VDD a AVDD na 5V a VSS a AVSS na GND. Nelze nechat plovoucí

Ahoj všichni! Klon ICD2 funguje perfektně nejen dsPIC30F, ale i dsPIC33F a PIC24F. Jediné, co má dělat ty správné kontakty, jak již naznačuje blueroomelectronics. Pečlivě zkontrolujte přes všechny vaše síly, pozemní a Reset kolíky. Jde. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 16 minutách: [/color] [/size] Dobrý den! Další důležitou věcí k zapamatování při programování dsPIC série je, že to může být naprogramován sériově thorugh různých párů pinů. Kolíky thorugh které budete programovat čip, musí být zadáno v konfiguračním slově. tj. PGC / EMUC a PGD / EMUD OR EMUC1 a EMUD1 OR EMUC2 a EMUD2 OR EMUC3 EMUD3 a vybrat ty, které jste připojili svá data a CLOCK řada ICD2. Reagrds.

Ahoj všem, jen si pamatovat jednu věc jsem si právě Stolz klon bez nárazníků na PG a PC z důvodu, že jsem chtěl použít dsPIC30F. Byl jsem na kontrolu všech coneccions který zahrnuje AVdd a AVss a jsou v pořádku. zítra i Wil zkuste to znovu s novou jednotkou, protože možná první, kdo byl poškozen kvůli mně. CapBlack

Zdravím všechny, mám novou jednotku a 30F3014 a překvapení Stooz ICD2 Připojení k MPLAB ICD 2 ... Připojení Nastavení Vdd zdroje k cílové Cílové zařízení dsPIC30F3014 našel, revize Rev = 0x1001 ... Čtení ICD Product ID Spuštění ICD Self Test .. . Prošel MPLAB ICD 2 Připraveno Nádrže všech CapBlack

Ahoj, nothig ... jednotka 30F3010 možná byla škoda podívám později

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back