Studium 2D-PBG Struktura podle mikropáskového vedení.

C

cuongtran

Guest
Já jsem studoval strukturu EBG pomocí mikropáskového řádek nad povrchem EBG (2D), tak jsme za to, že se chová jako EBG půdorys, ale já jsem žádné dokumenty v této oblasti. Má někdo, kdo mají jakýkoliv dokument v tomto problému (artics, návody HFSS ..) zašlete jej zde nebo pm pro mě, díky moc za pomoc. Jde.

HI cuongtran, mám nějaké papíry ohledně that.But nejste jisti, pomůže u not.Can nebo u opustit Váš email?

HI cuongtran. Smím vědět, co je aplikace PBG v mikropáskové line? Tam je název článku [size = 6] fotonické struktury bandgap používá jako filtr v mikropáskové obvody [/size] publikoval IEEE, vol. 8, č. 10, říjen 1998.Try na google a u uvidí. Poslal jsem nějaké papíry k ur účet a doufám, že to pomůže u. S pozdravem, Chai Ling

ahoj Chailing, jsem obdržel jsem všechny vaše dokumenty díky moc, já didnot použít PBG struktury jako filtr, ve skutečnosti jsem použít mikropáskové řádek mesure chování EBG struktur a mohu použít HFSS S pozdravem

Ahoj všichni, jsem se pokusil porovnat své měření a mé simulace, ale má problém s s21 přenosu, ale já nevím, jak je možné eliminovat nežádoucí vrcholy (v simulaci výsledku) Díky za všechny vaše odhad.

Ahoj cuongtran .. Jak jste se dostal S21 výsledků simulace. Mohl byste prosím vysvětlit? Jde Praful

ahoj .. někdo prosím říct, řízení pomocí mikropáskového line?

cuongtran: se u stále mají problém s vaším simulace? řekněte mi, pokud ano?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back