Suché buněk dobití

M

makri

Guest
kmenových buněk je suchý dobití možné?vůbec pl pomoci?

Mám obchodní jednotka, která tvrdí, že to ale jen dous nefunguje.Bude zvedněte napětí na buněčné a dám trochu mimo, ale pokud budete používat buněk v pochodeň je pouze trvá sekund.
Barrybear

Výrobci kmenových buněk alkalické suché vás varovat, že nebude to z bezpečnostních důvodů.Můžete získat speciální dobíjecí buněk, které ztrácejí 5% jejich kapacity každé dobití z plné absolutorium.Pokud budete používat pro doplňování 3 cyklů nebo více, jsou levnější než obyčejné suché buňky.Jedním z dalších náhradníků je NiMH baterie, které ztrácejí mnohem méně než 1% své kapacity každé dobití.Mají nízkou vlastní absolutorium proudy, a tak poslední dlouhou dobu ve spotřebním zboží, které čerpat jen málo současných jako je televize vzdálené regulátory.

Určitě je to možné.Když mi bylo asi 11 let,
což je elektronický časopis vydávaný velmi jednoduchý obvod, který rektifikovaný jeden 50Hz napětí a dejte je na buňky s vysokým příkonem-rezistor v sérii.Použil jsem ji nabít 'D' buněk v mém kole světla, které trvalo asi 2 až 3 hodiny na poplatku (po počátečním život byl 'spotřebovat') a zdálo se, aby vydržela asi 5 doplňování před časem značně poklesla.

I dnes mají komerční MCU kontrolované jednotce, která určitě funguje.Torch buněk a podobné použití high-buňky jsou ideální pro ty, dobíjet.Pokud buňka odkapané velmi pomalu, například v dálkovém ovládání, to obvykle není dobíjet jako elektrolytu sama degradované s čas.

Pokud najdu obvodu, budu po tom, ale jsme mluvili asi před 25 lety!Uvidíme se podívat o tomto víkendu.

Klíčem,
vzpomínám si, aby byl poplatek v současné luštěniny, ne * * kontinuální, protože to by mohlo varu elektrolytu.I
don't připomínají napětí používá.Možná právě experiment s nízkou rektifikovaný (žádná vyrovnávací kondenzátor) AC napětí z malého transformátoru, pamatujete odpor k omezení proudu, dokud se podaří?Start se souborem buněk a stejně zbaven obvinění z nichž každý má jiný proud, pak uvidíte, jak dlouho trvá každé s žárovkou.

Na zdraví,
FoxyRick.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back