superpozice nebo parellel EMF?

P

Pán LOH.

Guest
Mám obvodu (teoretické otázky) s 1kOhm rezistor na 10V BATT.Teď se musí upravit okruh mít 100 mA na průtoku prostřednictvím.

1.I parellel klást odpor ... 111,11 ohmech

2.I dal 90v EMF v sérii na 10V.

3.Já jsem 90v EMF parellel a analyzovat mesh1 a ok 2 na 10 ma od 10V EMF a 90mA z 90v EMF.Tedy superpozice a 100mA toků.

Ale když EMFs jsou parellel, výsledné EMF je nižší z těchto dvou.Takže co je třeba appled?V Parellel EMF nebo superpozice theorm?

Myslím, že musíte dát dvě aktuální zdroj souběžně s více aktuální.Také nejjednodušší řešení je ho 111.111 ohmech paralelní odpor.

Superpozice věta skládá se calcute vlivů produkovaných kombinovaných zdrojů, ale musíte se podívat na paralelní aktuální zdrojů nebo sériové napětí zdroje.

mazelk napsal:

Myslím, že musíte dát dvě aktuální zdroj souběžně s více aktuální.
Také nejjednodušší řešení je ho 111.111 ohmech paralelní odpor.Superpozice věta skládá se calcute vlivů produkovaných kombinovaných zdrojů, ale musíte se podívat na paralelní aktuální zdrojů nebo sériové napětí zdroje.

Nemůžete propojit dva perfektní napětí zdrojů v parallel.You nemůže spojit dva perfektní současných zdrojů v series.By definice jsou perfektní a ani jeden z nich bude "vzdát se" jen tak prosím ostatní.
Ale můžete přidat 100 mA současný zdroj v sérii s vaším zdroj napětí tak, aby se proud v obvodu bude 100 mA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back