Svařování hluku

Y

yurble_vn

Guest
Vážení,

Budu stavět malý regulátor pracovního prostředí při svařování, a problém je hluk v tomto prostředí.

Je tu někdo má zkušenosti s svařovací, odhlučněné?Veškeré návrhy jsou vítány příliš

Díky,

Používám filtr RFI ve vstupní sheld všechny řídicí vodiče pocházející z a do vašeho správce a ujistěte se, že váš správce pozemní pole, pokud je to metal.

Kromě toho, za montáž dobrý single-phase/3-phase síťový filtr na svářeč příkon, a to je třeba, dejte regulátor na kov (ocel) prostoru a připojit "dobrou" země téměř vše, co můžete. .

Pozdravy,
IanP

Citace:

RFI filtr ve vstupu sheld všechny řídicí vodiče pocházející z a do vašeho správce

Tady je to, co mám na mysli:

Máte-li 3-fázové svářečka, budete potřebovat 3-fázový filtr, máte-li 1-fázové svářečka budete potřebovat 1-fázový filtr, a nejúčinnější možností je 2-stupňový síťový filtr ..viz obrázek níže ..

Pozdravy,
IanP
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Já nevím, co mikro, který používáte.Mám určité zkušenosti s elektrickým šumem.Já jsem Průmyslové Pračka regulátor před dvěma roky.Měla nějaký problém hluku při spínání induktivní zátěže.Použil jsem PICMICRO16F84A.Snažil jsem se somany filtry jako Snubber zatížení sítě a také cívky relé., ale výsledek byl velký neúspěch.používané powersupply CPU (doufám, že to byl filtrován), ale zvýšila hladina hluku.Nakonec jsem náhodou četl vnitřní hluk filtru část v manuálu v 16F628.a já jsem prekompilovat kód pro F628.Výsledek byl úžasný.Jsem odstranil všechny filtry a používá běžné dodávky proudu.to pracuje perfektně.conclution: 16F84 není vhodné pro hlučné prostředí.použití F628 místo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back