svazek drátů simulace v HFSS

L

LTCC

Guest
Ahoj, kluci. Chci, aby simulovaly interconnetion mezi mikropáskové a MMIC pad, a já používám dva paralelní svazek drátů připojit, ale nevím, jak nastavit port pro koncentrovaný MMIC pad. Může někdo dát mi nějakou radu? Něco bude vítán.

Všimněte si, že HFSS má dva průvodce pro vytvoření svazku drátů. Můžete použít koncentrovaný porty jako výchozí bod. Jejich použití engineeriing personál je užitečná také. Chtěl bych začít tam s otázkami.

Mockrát vám děkuji, Azulykit. Už jsem zeptat inženýrství Ansoft o simulaci svazek drátů. Mám používat průvodce a také se používá koncentrovaný port. Problém je, nevím, jak na MMIC pad, stačí použít 50ohm mikropáskové vedení stát za to? Věci Ansoft navrhuje použít koncentrovaný port pro připojení svazku drátu přímo, bez MMIC pad, ale výsledky se zdají být v pořádku. Máte nějakou představu o tom?

Dobrý den, soustředěnými portu vypadá, že je neplatná, pokud váš pracovní frekvence až do 20GHz ~ přidat mikropáskové části do dluhopisů, použijte mikropáskové vlnovodu port a deembeding dluhopisů Ref. rovině. Můžete odstranit chybu kalibrace tak,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back