SWITCH MODE ARC INVERTER Svářeč schematické

C

cae20452

Guest
ahoj všichni i postavit oblouk invertor svářeče. vstupní napětí je 220 voltů výstupní napětí je 20 voltů výstupní proud je 160 ampres jde.

Příteli, našel jsem svůj projekt velmi zajímavé, ale má podrobnosti o komponenty, které jsou nečitelné. Můžete si projít více informací o tomto projektu? Nebo podrobný výkres víc?

Ahoj, velmi zajímavé schéma! mohl byste mi prosím sdílet některé detaily o tom, jak by měly být vinutí (měděný drát oddíl, co ferite jádra)?

Dále bych se chtěl postavit SMPS svařovací invertor, jsem našel toto schéma (přejděte na konec dokumentu) sorry, moje připojení k internetu ve velmi slabé právě teď, budu zpátky. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 26 minutách: [/color] [/size] ok, jsem se podívat na okruhu v první příspěvek, a mám otázku pro vás: V první řadě , konvertoru topologie je "kupředu", ale že topologie je zapotřebí pouze jedna Tranzistor (mám na mysli, jeden vypínač zařízení) a positiv železniční trvale připojen k transformmer. V tomto ciruit jsou obě kolejnice zapnutí a vypnutí k transformátoru. Proč? Viděl jsem, že v mém okruhu příliš (i upload bude to brzy, je průmyslová zaměstnanců). 2. jak se regulační obvod zabránit nasycení jádra? nebo požadované vzduchové mezery jádro?

Dvou (více) spínače jsou připojeny série, jsou elektricky ekvivalentní k jedinému přepínači. Série obvod snižuje spínač napětí. To se zdá na první pohled divné, protože napětí zdvojnásobení usměrňovač se používá ve stejnou dobu, ale může být i 230V obvod verzi nástroje. S i stejnosměrný proud na sekundární, přední topologie je asi vhodnější než push-pull okruhu představila na začátku závitu. Sytost by se mohlo stát tak jako tak v závislosti na provozním stavu, ale hlavní proud je omezen pomocí proudového transformátoru a regulační obvod. Ale malá vzduchová mezera by zjednodušila fungování, myslím. Provozní frekvence a typy polovodičových by bylo zajímavé, navíc, ale obvod je poučné stejně.

dvou (více) spínače jsou připojeny série, jsou elektricky ekvivalentní k jedinému přepínači. Série obvod snižuje spínač napětí.
To by bylo skvělé, protože jsem našel nějaké IGBT-1200V ss napětí CE. Ale nejsem si jistá, že o tom, myslím, že systém je určen pro určitou ochranu spolu s diodami. Možná someboby ví a mají zkušenosti drobet těchto střídačů a říct nám, co je "couse".
push-pull okruhu představila na začátku závitu
excuseme, ale to je příliš farward.

Zajímá mě taky, je tu způsob, jak izolovat jej od elektrické sítě

Ale všechny schémata zde mají výstupy izolovaný od sítě pomocí feritový transformátor. : D

Ano, původní obvod má skutečně stejné série topologie. Byl jsem poněkud zmaten draing styl a nezkoumal podrobně. Také napětí anotace je matoucí, autobus stejnosměrné napětí kolem 300V jako u obvodu INVERTEC. Sériovém zapojení přepínače mají jiný účel, který jsem nerozuměl na první pohled. Umožňuje volný-kroužit na autobusové napětí přes diody bez pomocných vinutí a účinně žádný indukční přepětí. S jedinou přepínač, musíte ausxilary vinutí na primární nebo sekundární straně. Vzhledem k rozptýlené indukčnosti, resp VdS vce vrcholem napětí je vždy vyšší než 2 VBUS. S 1200V IGBT, budete možná muset Z-dioda aktivní upínací obvod snížit přepětí na indukční, např. 700 nebo 800 V, ale to je obvyklé okruhu a měl by pracovat v této žádosti.

Potřebuji switdh režimu obloukového svařování stroj používat mikrokontrolér typu číslo a datasheet [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 4 minutách: [/color] [/size] i třeba invertor sudura.pdf typu použití mikrokontroléru číslo to nepsal shematic diagram dáte microcontoller číslo typu bych proto velmi rád díky

Je zřejmé, IC2 není mikrokontroléru. Je to analogový IO nebo hybridní logický obvod, případně na zakázku. Nepoznal jsem zejména známé SMPS řadič od schémat.

Myslím, že to, co je možné s normální pohon VFD (variabilní frekvenčního měniče). Coz u mít všechny komponenty min v jednom modulu n jen feritovým jádrem n. usměrňovač zbývá jen ................................ ..... prosím, opravte mě, jestli jsem udělal nějakou chybu.

Ahoj hledám pro schéma zapojení spínaný DC / DC měniče drobet 48 V vstupní napětí 220 voltů a hřích vlna z vysazování a 5000 watt, pokud máte nebo víte kde bych mohl najít z důvodů, že mi pomůže vám tanh

: Cry: [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 19 minutách: [/color] [/size]: cry:: cry: '"" Teď hledá schéma zapojení spínaný DC / DC měniče s 220 voltové vstupy a 15 až 50 voltů z řečeno, centrum klepněte na systém, a 500 do 1000 ampheres, to je email-ynnugraha@gmail.com , Yana z Indonésie, váš nejlepší přítel, pokud máte vědět, kde z i Najdete ji, prosím, pomozte mi tank vám. : Cry:: cry:: cry:

tento skvělý nápad, ale není snadné postavit it.The aktuální to huge.if nemáme starat o to naše drát bude tát

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back