Symetrie v elektromagnetismus

S

svarun

Guest
Zdravím všechny,

Je geometrická symetrie nezbytnou podmínkou, aby elektromagnetické symetrii?

-Svarun

Jak víte, v závislosti na Maxwell equatoins elektromagnetických polí závisí na spitial souřadnice všudy a tudíž je tato věta zdá správné, že elektromagnetické symetrie potřeb giametrical symetrie.ale je lepší si vysvětlit víc, co myslíte?

Myslel jsem přesně to, co jste řekl.Pokud geomtrical symetrie existuje potom "může" nebo "nesmí" mít EM symetrie, ale pokud EM symetrie existuje pak budete "muset mít" geometrické symetrie.V jistém smyslu mám na mysli, že když někdo říká, že EM symetrie existuje konkrétní problém, pak to znamená, že konstrukce musí být geometricky symetrické.

Pokud modelované konstrukce má letadlo s pole na jedné straně z roviny bytí zrcadlový obraz pole na druhé straně, využít symetrie.

"Rovina souměrnosti musí vést ke snížení středem všech portů působící na konstrukci. Jinak by mohlo dojít pouze phsycal symetrie bez electomagnetic symetrie. Konstrukce musí být na jedné straně roviny souměrnosti"

Ano, pro symetrie EM, musíte mít geometrické symetrii.Kromě toho musíte mít také buzení symetrii.Například, pokud existuje port na jedné straně roviny souměrnosti, musí být druhý port na druhé straně, a to musí být nadšeni symetricky ( nebo -) tak, že dva porty jsou považovány za jeden port (push- tahem, nebo push-push, viz SonnetLite dokumentaci pro více podrobností, pokud to není jasné).Kromě toho, za čas harmonické (tj, RF / mikrovlnná trouba), povrchy, o kterém jste symetrie, musí být letadla (tj., ne vedení, ne válce, ne koule, atd.).

Ahoj,

Zjistil jsem, ze simulací Ansoft, že i když náš návrh je přesně symetrická v geometrii, my dont dostat očekávaný symetrické vyzařovací diagram.
Nemohl jsem přijít na to, nt důvod pro toto (asi něco do činění s záběru?)

za předpokladu, Em existovaly v symetrie je, jak Maxwell přišel s jeho sjednocení teorie pole.

Mr.Cool

Mohl byste upozornit na symetrii aspekt v maxwells rovnici?

Chci říct, že někteří, co tam jsou dvě nezbytné consithions pro symetrie EM
1 - Geometrické symmetery
2 - poplatek distribuce symetrie
pokud jedna z těchto podmínek nezdaří říkáme, může, ale nemusí tam EM symetrie
díky
Amr

symetrie aspektem Maxwellovy rovnice pochází z každé physisits hluboko nasazený víru v symetrii.jdou hledá ji a prakticky v platnost její stav.to vyplývá z zachování energie a vesmíru v pěkné harmonické rovnováze ..příjemné myšlenky.Nechápejte mě špatně, zachování energie je jediný zákon fyziky, která není rozbité nějakým způsobem.jeden potřebuje pouze správně definovat, které referenční systém je obsahujících tuto zachování energie.

Maxwell věřil (na tušení) v zájmu zachování energie, a proto symetrie.nahlédnout do jeho posuvný proud Kromě teorie EM a uvidíte to docela jasně.

Mr.Cool
[/ B]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back