Synopsys Design Compiler Chyba ....

S

sree_vlsi

Guest
Ahoj všichni ...
Nainstaloval jsem Redhat Enterprise Linux 5 na mém stroji ...Když jsem se pokusil nainstalovat Synopsys Design Compiler version VX-2005.09-SP4 pomocí Synopsys instalátor ..Na konci jsem se dostal k chybě, jak je uvedeno níže ...DO_INSTALL / usr / Synopsys / admin /install / syn / bin / install_psyn-r / usr / Synopsys-platformy "linux"CHYBA: Nepodařilo se spustit / usr / Synopsys / admin /install / syn / bin / install_psynERROR:Instalace tělesné Compiler ...Nastavení prostředí pro Astro / Milkyway ...PC instalace není kompletní bez Milkyway.Ujistěte se, že je již nainstalován Milkyway nebo nainstalovat nyní.Milkyway instalace samostatného kroku naleznete v instalační příručce pro podrobnosti.Jakmile je nainstalován Milkyway spusťte skript / usr / Synopsys / admin /install / syn / bin / setup_astro_env

Když jsem se pokusil spustit dc_shell z shell prompt Mám erroe zprávy, jak je uvedeno níže ...
Fatal: Design Compiler není povoleno.(DCSH-1)Jsem v naléhavé potřebě Design Compiler ....Můžete mi dát řešení k nápravě tohoto problému??

jako chybová zpráva říká, že musíte nainstalovat Milkyway.
jednou je nainstalován musíte rum instalace skript umístěný v usr / Synopsys / admin /
install / syn / bin / setup_astro_env.

Hock

Dobrý den, Hock ...
Díky za odpověď ...

Ya se chybová zpráva jasně říká, že ...Má milkyway přichází spolu s balíčkem sama, nebo je to samostatný software nebo něco takového ..Co je to vlastně tento milkyway?Kde mohu získat?

milkeyway je správce databází nástroj z Synopsys.obvykle je to část vaší instalační média, ve vašem případě DC a ICC.Jsem si jist, že je přítomna v IC Compiler

Hock

Já jsem se snaží instalovat pouze Design kompileru ...Myslíte si, že není kompatibilní s RHEL 2005?Vzhledem k tomu, že jeden z mých přítel mi řekl, že k instalaci CentOS ...

Jsem pomocí DC pro RHEL 5 a je v pořádku.

zkusit instalaci na jiný stroj.

Hock

Já jsem ještě dostat chybovou zprávu a nemají žádnou představu o tom, kde na hlavu za milkyway odkaz ... mohl někdo pomoci?MP3 přehrávače

stejné se mi stalo i při spuštění dc_shell
Tato chyba byla vyřešena, když jsem je definováno SNPSLM_LICENSE_FILE

I dont think máte jakékoli chyby, kvůli milkyway, protože jsem nebyla instalována milkway pro dc

sree_vlsi napsal:Fatal: Design Compiler není povoleno.
(DCSH-1)

ks, nebo fyzické kompileru potřeby milkyway.
DC_SHELL nepotřebuje počítač spustit.

dc_shell není povolena je licenční problém, budete muset nastavit
Licenční prostředí LM_LICENSE_FILE bodu na server
, která je hostitelem vaší licence.

Pracoval jsem na mé dc_shell-t a já najednou zjistil chybu ..I poté vypnutí DC, znovu-odvolalo od začátku ..Je mi dala stejný zmíněné chybové hlášení:

Fatal: Design Compiler není povoleno.(DCSH-1)Snažil jsem se otevřít nové pláště a re-odvolávat DC z ní ..Stále, Mám stejný problém ..

I restartovány celý stroj ..Stále jsem dostávají stejnou chybu ..

I otevřel licenční log souborů a našel jsem toto:
Nepodařilo se otevřít TCP port v licenci.Jak to vyřešit?

Omara007,
To znamená, že TCP port je uvedeno v licenční soubor je již obsazeno.
Buď změnit nebo zabít lmgrd běžící na tomto portu a začít znovu.

Během jízdy lmgrd, zkontrolujte správně, neměl by flash žádné chyby tam sama.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back