syntéza nástroje, které používáte?

P

phoenixfeng

Guest
V první, já cvičení XST s ISE
pak mi to je neefektivní, a já cvičení firem Synplify později
Cítím firem Synplify je tak silný, že může dělat lépe než XST
jaké nástroje používáte?

Presision RTL pro FPGA

Cadence Encounter na ASIC
a AMBIT

I am using oba ISE & firem Synplify.Není pochyb o tom firem Synplify je lepší při syntéze, ale dobře se o možnosti, které mají být postaráno při provádění edif plynoucí z Synplicity else if design je větší, jeden nebo složitá, může selhat na poprvé.

XST pro FPGA je.
Design kompilátor pro ASIC je.
Souhlasím, že firem Synplify je lepší, než když XST.To vytváří lepší výsledky a rychlejší syntézu běží.

vy, pro ASIC, Synopsys je DC, je perfektní, ale je těžké začátečník, vždy s použitím DA
na prvním místě.
Firem Synplify je dobré pro FPGA syntéza, quartus2 je náhrada MaxPlus2
Je to dobrý nástroj pro FPGA směrovače.

Pokud jde o mě, i pro dc ASIC design
firem Synplify pro a xst pro FPGA!

Myslím, že nejlepší nástroje firem Synplify Pro. Slyšela jsem Sonopsys Co.Ltd nedávno zproštěn své nové nástroje pro provedení FPGA, nazvaný DC FPGA.To umožňuje uživateli využívat stejný design tok přes ASIC a FPGA design.
-li u potřeba pracovat na ASIC, můžete zkusit u tohoto nástroje.

FPGA / epld: firem Synplify pro
ASIC: dc nebo magma (pod 0,18)

Já jsem byl s použitím Quatus II a DSP Builder.Já jsem připraven koupit firem Synplify Pro a firem Synplify DSP.

Amplify - opravdu dobré pro modulární konstrukce a floorplanning

Ahoj,

Pro FPGA, CPLD designy ... použití synplicity firem Synplify Pro Logic je nástroj pro syntézu
, který je velmi výkonný & snadno použitelný nástroj ...

Máte-li vystoupení creteria podobné setkání na kritické cesty & design frekvence pak použijte nástroj pro barvené dělat Physical Synthesis ... dostat lepší výsledky výsledky @ nákladů na plochu

DSP Builder je Altera je nástroj, který spojuje qu (at) RTU a MATLAB.Můžete si vytvořit HDL ze zpracování signálu MATLAB kód.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back