Nazdar,
Napsal jsem návod na dc, myslím, že to pomůže.
http://www.vlsiip.com/dc_shell
Poskytuje aktuální příkazy slouží k nastavení omezení, a stránky také dává příklad nastavení falešné cesty, a ještě mnohem více.
doufám, že pomůže,
Kr,
Avi
Mám představu o příkazy pro nastavení omezení, ale já hledám umět odhadnout ty omezuje (vstupy jsou clok frekvenci a jen RTL), znamená, jakým způsobem lze odhadnout i vstupní a výstupní zpoždění a zpoždění uncernity hodiny a max zpoždění a min zpoždění na combo cest a jiných omezení, jako falešné cesty a stezky pro více cyklus
atd..
Díky
Vstupní zpoždění / Output delay: Vaše cílem je zjistit registr zaregistrovat cestu.Je-li signál s názvem A_to_B, pochází z blcok a jde v bloku B, to znamená, že signál A_to_B, pochází z produkce Q registru uvnitř bloku a jde na vstup D rejstříku v bloku B, pak celkové povolené zpoždění pro tento signál z Q do hodiny, je období, řekněme TCK_period (ignorování hodiny překroutit, nastavení času a signálu propogation času).
Nyní cesta vypadá takto:
Q-> Output port na bloku (OP_port_A) -> vstupní port na bloku B (INP_port_B) -> D
Nyní výstupní zpoždění OP_port_A bude TCK_period - zpoždění od INP_portB až D v bloku B
a vstupní zpoždění INP_port-B bude TCK_period - zpoždění od Q OP_port_A v blcok
Máš fotku?Podobně můžete pracovat se o combi cesty prostřednictvím vašeho bloku získání původu a konečné místo určení cesty.
To je idealizovaný případ, budete muset dát v hodnotách hodin překroutit, nastavení času, šíření signálu forma Blok na Blcok B stejně.
False cesta / multicycle cesta: Jeho designér, který ví, že i on musí tyto dodávky, aby osoba, která je syntetizovat bloku.
Hope it helps,
Kr,
Avi
Hi All
Hledám nějakou pomoc týkající se syntézy, jsem pomocí nástroje DC.
i třeba nastavit omezení, Konžské demokratické republice omezuje se tím, stanovené v tech lib, které používáme.
Musím se pochopit, jak lze nastavit i optimalizaci omezuje (vstupní zpoždění, výstupní zpoždění a min a max zpoždění hodiny uncertinity a latence a falešné cesty a stezky pro více cyklu), vstupy, které jsem pro to je, taktovací frekvenci čip.
Mohl byste pls žádné doc, což vysvětluje, do detailu propracované s příklady o nich.
Četl jsem DC uživatelská příručka, vysvětluje syntaxi příkazu k nastavení omezení, ale to děláš vysvětlit, jakým způsobem můžeme odhadnout tato omezení
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.